Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували загоряння автомобіля

На Сумщині рятувальники ліквідували загоряння автомобіля фото

28 липня о 23:43, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Mercedes-Benz «Sprinter» по вул. Слобідська в м. Охтирка.



28 липня о 23:43, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Mercedes-Benz «Sprinter» по вул. Слобідська в м. Охтирка. Про пожежу повідомив власник, який побачив охоплений полум’ям капот мікроавтобуса, який був припаркований на узбіччі дороги. На місце події було направлено черговий караул 22-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 5 хв рятувальники прибули на місце події. На момент приїзду полум’я повністю охопило моторний відсік, лобове скло та передні колеса, утворилась загроза подальшого поширення вогню в салон та на розташований поруч легковий автомобіль. О 23:54 загоряння локалізували не допустивши подальшого поширення вогню. О 00:05 пожежу вдалось ліквідувати, за попередніми даними вона виникла через коротке замикання електромережі.

Всього на гасіння залучалось 2 одиниці спеціальної техніки та 6 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: