Завантаження ...

На Сумщині 7 квітня вогнеборці двічі ліквідовували загоряння в житлових будинках

7 квітня о 23:07, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Садова в с. Сніжки, Буринського району.



7 квітня о 23:07, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Садова в с. Сніжки, Буринського району. Про пожежу повідомила господиня, яка відчула різкий запах диму в приміщенні. На місце події було направлено чергові караули 23 – ї Державної пожежно рятувальної частини, 37 – го Державного пожежно – рятувального посту та 1 одиницю пристосованої техніки.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 40 кв. м, перекриття на площі до 20 кв. м, покрівлю на площі до 8 кв. м, підлогу на площі до 5 кв. м та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 00:07 загоряння локалізували, а о 02:08 – витративши на гасіння майже 13 тон води, повністю ліквідували.

Схожий випадок мав місце і в Недригайлівському районі, де 8 квітня о 01:29, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про пожежу в будинку по вул. Молодіжна в смт Терни.

По прибуттю, проведеною розвідкою вогнеборці встановили, що полум’ям охоплено покрівлю та перекриття житлового будинку на площі до 20 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення на решту будівлі та 2 поруч розташовані господарчі споруди.

О 02:37 загоряння локалізували, а о 03:31 витративши на гасіння більше 7 тон води, ліквідували.

Всього до ліквідації загорянь було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 1 одиниця пристосованої техніки.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: