Завантаження ...

Поліція розшукує шахраїв, які одурили двох жителів Роменщини більш ніж на 12 тисяч гривень

В обох випадках потерпілі намагалися придбати речі через мережу Інтернет і натрапили на оголошення, розміщені зловмисниками.



В обох випадках потерпілі намагалися придбати речі через мережу Інтернет і натрапили на оголошення, розміщені зловмисниками.

Так, 43-річний житель Ромнів на одному з відомих сайтів знайшов оголошення про продаж рибальських снастей. Домовившись з продавцем про умови відправлення, він перерахував йому 10 тисяч гривень. Щоб потерпілий вчасно не виявив обман, той, навіть, прислав йому фото документу про відправлення товару. Та вже наступного дня продавець на телефонні дзвінки не відповідав, а вподобане рибальське приладдя заявник також не отримав.

В аналогічний спосіб шахрай ошукав і 25-річну роменчанку. Дівчина хотіла придбати верхній одяг, натомість втратила більше 2 тисяч гривень.

За обома фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження, передбачені ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України і вкотре звертаються до громадян із застереженням бути обачними при замовленні товару через Інтернет, сплачуючи за товар тільки після його отримання

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: