Завантаження ...

На Сумщині відбудеться презентація третьої книги серії «Сумщина. Велика спадщина»

Книга, видана за сприяння облдерж- адміністрації коштом обласного бюджету, є своєрідною антологією праць істориків, краєзнавців, археологів та етнографів



Книга, видана за сприяння облдержадміністрації коштом обласного бюджету, є своєрідною антологією праць істориків, краєзнавців, археологів та етнографів – уродженців тих населених пунктів, що входять нині до складу Сумської області, або творчість яких пов’язана з нашим краєм і є помітним явищем на Сумщині та в Україні

Модератором проекту «Сумщина. Велика спадщина» є журналіст і письменник Євген Положій. Дві попередні книги цієї серії – «Образотворче мистецтво» і «Поезія» вийшли восени 2018 і навесні 2019 року відповідно. Редакторську групу зі створення третьої книги «Краєзнавство» очолив голова Сумської обласної організації Національної спілки краєзнавців України Олег Корнієнко.

У книзі «Краєзнавство» можна ознайомитися з непересічними, відомими за межами України авторами, які жили на Сумщині. Видання відкриє чимало секретів і таємниць, розкаже, яким був наш край сто і навіть двісті років тому. Не менш цікавий розділ «Сучасність», де можна знайти багато нового і цікавого про Сумську область.

Презентація третьої книги серії «Сумщина. Велика спадщина» під назвою «Краєзнавство» відбудеться 16 січня о 12.00 в Конгрес-центрі Сумського державного університету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: