Завантаження ...

На Сумщині визначили рейтинг проектів громадських організацій на 2020 рік

За підсумками проведення ІІ етапу конкурсу проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році, складено рейтинг конкурсних пропозицій



За підсумками проведення ІІ етапу конкурсу проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету, складено рейтинг конкурсних пропозицій

До участі у ІІ етапі конкурсу було подано 32 конкурсні пропозиції від 21 громадянської організації. Під час відкритого захисту пропозицій учасниками конкурсу було представлено 30 проектів.

Громадська організація «Сумська молодіжна організація «Ліцей» письмово відмовилась від відкритого захисту конкурсних пропозицій «Громадська активізація» (№5) та «Наметовий табір «П'ять» (№7).

Захищали свої пропозиції представники громадських організацій ґрунтовно і дуже емоційно. Спектр проектів різноманітний – від спортивного марафону у Могриці та молодіжних наметових таборів до культурно-мистецьких і просвітницьких заходів щодо розбудови української державності, правової освіти, здорового способу життя. Пропозиції громадських організацій члени конкурсної комісії оцінювали за відповідними критеріями та за результатами оцінки було визначено рейтинг конкурсних пропозицій.

Протягом 15 робочих днів після затвердження обласного бюджету на 2020 рік конкурсна комісія на підставі рейтингу конкурсних пропозицій та в межах передбаченого обсягу фінансування прийме рішення щодо визначення переможців конкурсу та обсягів бюджетних коштів для надання фінансової підтримки для виконання (реалізації) кожної програми (проекту, заходу).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: