Завантаження ...

Студенти СумДУ – номінанти конкурсу «Студент року-2019»

28 листопада у Конгрес-центрі СумДУ відзначили кращих студентів області за підсумками конкурсу «Студент року-2019».



28 листопада у Конгрес-центрі СумДУ відзначили кращих студентів області за підсумками конкурсу «Студент року-2019». Організували захід: управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, відділ у справах молоді та спорту Сумської міської ради, Сумський міський центр дозвілля молоді Сумської міської ради.

За рішенням експертів кращим студентом-науковцем області стала Любчак Ірина (Медичний інститут СумДУ), кращим студентом–медійником — Хачатар’ян Каріна (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ), кращим студентом-громадським діячем – Ковалевський Микита (навчально-науковийінститут фінансів, економіки та менеджменту СумДУ). Також визначили кращого студента-волонтера - Кравченко Інну (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ) та кращого студента-вокаліста – Бублій Олександру (факультет електроніки та інформаційних технологій СумДУ).

За активну громадську позицію, участь у реалізації молодіжної політики в області та з нагоди Дня студента Подякою голови Сумської обласної державної адміністрації відзначено студентського ректора СумДУ – Лор Анастасію. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: