Завантаження ...

Остін на Рамштайні оцінив ППО України і дещо пообіцяв

Остін на Рамштайні оцінив ППО України і дещо пообіцяв фото

У Пентагоні озвучили ключову тему, яку обговорять сьогодні на зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн". Йдеться про захист неба України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вступне слово глави Пентагона Ллойда Остіна перед засіданням "Рамштайну".

 

"Весь світ зараз бачить і розуміє наш вклад. Ви бачите, що Росія продовжує використовувати гіперзвукову зброю, що становить загрозу для мирних жителів України.

 

За його словами, завдяки найсучаснішим системам ППО. Зокрема, таким як Patriot та іншим системам, які передали європейські партнери, українські сили мають успіх у відбитті ракетних атак.

 

"Україна зараз може стовідсотково збивати ворожі ракети. І ми бачимо це в реальності. Тому зараз ми переглядатимемо те, що Україні для того, аби захистити своє небо. І тому зараз фокус буде на безпеці неба України", - заявив Остін.

 

Глава Пентагону також повідомив, що на зустрічі говоритимуть про те, як можна пришвидшити виробництво необхідного обладнання для України.

 

"Так, ми будемо вглиблюватися в деталі і ми будемо продовжувати шукати креативних способів, аби збільшувати індустріальну потужність. Ми продовжимо боротися за верховенство права для того, щоб Україна зберегла свій суверенітет. І ми будемо непохитні стільки, скільки цього буде потрібно", - додав Остін.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: