Завантаження ...

Чи буде повторний наступ?

screenshot_4.jpg

Сум’янин Ігор Ганненко, який нині захищає Україну на фронті, написав у фейсбуці свою думку щодо можливого повторного наступу росіян на Сумщину.

Сум’янин Ігор Ганненко, який нині захищає Україну на фронті, написав у фейсбуці свою думку щодо можливого повторного наступу росіян на Сумщину.

Багато знайомих хвилюються щодо чергового наступу й питають «що робити?» та чи буде він взагалі. І тут вже у мене виникає питання.

А хіба держава-терорист кудись зникла? Ні? Тоді відповідь очевидна. Так, повторний наступ буде. За тиждень/місяць/рік чи десять років - не важливо. Важливо те, що, допоки існує ця імперія, спокою у нас не буде. Цю аксіому треба нарешті прийняти всім! Не тільки військовим, а й цивільним!

Відповідь на питання «що робити?» дуже проста:

1. Готуватись, якщо ви за критеріями підходите для армії або ДФТГ. Займайтесь спортом, вивчайте зброю та техніку: нашу і ворожу, проходьте курси з тактичної медицини, навчіться користуватись дронами. Так-так, рано чи пізно ця війна торкнеться кожного, адже ця війна не тільки «для АТОшників та добровольців». До речі, у вас дуже мало часу, не відкладайте «на завтра».

2. Продовжувати допомагати армії, якщо ви волонтер чи просто донатите війську. Ця війна «в довгу» і противник робить все для того, щоб знекровити нас. Багато людей втомились, багато забули про війну, але перемогти ми зможемо лише якщо будемо разом.

3. Подбайте про себе та своїх близьких. Подумайте, що ви будете робити, якщо завтра ворог знову оточить ваше місто? Порадьтесь з близькими, складіть план дій. Заправте авто, якщо плануєте виїхати, зробіть запаси їжі та води, якщо залишаєтесь.

Єдине, чого не треба робити, так це панікувати.

Згадайте, що у нас найсильніша армія Європи. Згадайте, що ми вистояли в минулому році, коли були зовсім неготові. Згадайте, що весь світ захоплюється нашою мужністю та хоробрістю! І це не просто слова.

Ми справді такими є. Кожен з нас.

Разом переможемо!