Завантаження ...

Послуги евакуатора від компанії Спец Авто

Послуги евакуатора від компанії Спец Авто фото

Дорожньо-транспортні пригоди за участю автомобілів і пошкодження транспортних засобів в дорозі, на жаль, трапляються досить часто.

Дорожньо-транспортні пригоди за участю автомобілів і пошкодження транспортних засобів в дорозі, на жаль, трапляються досить часто. Якщо полагодити вантажний автомобіль, автобус, контейнеровоз на місці пригоди не вдається – єдиним виходом з складної ситуації залишається евакуація транспортного засобу до місця призначення або до найближчої станції технічного обслуговування – за бажанням замовника. Компанія Спец Авто Львів має у своєму розпорядженні спеціальні автомобілі – вантажні евакуатори, за допомогою яких можна евакуювати будь-які автомобілі різної вантажопідйомності.

Якісний сервіс від Спец Авто

З використанням спеціальних вантажних засобів для перевезення евакуюються:

  • вантажівки, тягачі, автозчепи, самоскиди, бортові автомобілі;
  • суцільнометалеві фургони, контейнеровози, зерновози та рефрижератори;
  • міські, міжміські, туристичні та екскурсійні автобуси.

Спеціалісти транспортної компанії Спец Авто у м. Львів надійно, оперативно та безпечно відбуксирують за допомогою вантажного евакуатора транспортний засіб, що зазнав аварії з дотриманням усіх правил дорожнього руху та техніки безпеки. Евакуація автомобілів, автобусів та рефрижераторів відбувається за оптимальним маршрутом.

Під час буксирування туристичних чи приміських автобусів, суцільнометалевих фургонів і контейнеровозів розробляється заздалегідь спланований маршрут пересування та використовується відповідне спеціальне кріплення, за допомогою якого евакуйований транспортний засіб надійно фіксується до евакуатора, оскільки компанія дотримується усталеного правила – «безпека понад усе». Для евакуації, в залежності від моделі транспортних засобів та ступеня їх пошкодження, використовується жорстке зчеплення на буксирі або транспортування на спеціальній платформі.

Призначений для евакуації важкої транспортної техніки спеціальний вантажний евакуатор обладнаний необхідними пристроями та механізмами для буксирування/перевезення транспортного засобу на платформі, у випадку якщо його самостійне пересування автомобільними дорогами неможливе. В межах міста евакуація вантажного транспорту на буксирі надто проблематична, враховуючи густоту транспортного потоку, тому в міських умовах, як правило застосовується евакуювання на платформах.

Послуги евакуатора

Для отримання послуги перевезення ватажного транспорту, який зазнав пошкодження до необхідного місця призначення чи найближчої СТО замовнику необхідно звернутись до менеджерів компанії та детально роз’яснити ситуацію, що потребує вирішення. Після детального вияснення всіх необхідних деталей вантажний евакуатор прибуде по вказаній замовником адресі або означеному місцю пригоди в найкоротший термін. Вся інформація є на сайті компанії spec-auto.com.ua.

Клієнту, котрий потрапив у непередбачувану ситуацію, не потрібно «голосувати» на автошляху, очікуючи на допомогу небайдужих автомобілістів, що вкрай небезпечно в темну пору доби та за несприятливих погодних умов. Достатньо подзвонити по зазначеному на сайті номеру та спокійно очікувати на прибуття вантажного евакуатора. Проблема транспортування поламаного чи пошкодженого автомобіля стає проблемою компанії Спец Авто й буде успішно вирішена – швидко та професійно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: