Завантаження ...

У що одягати дитину. Поради від інтернет магазину Nestling

У що одягати дитину. Поради від інтернет магазину Nestling фото

Українські батьки хочуть одягнути дитину красиво і модно, намагаються вибирати для неї безпечні речі. Щоб уникнути неприємних наслідків від неправильно обраної обновки для малюка чи підлітка, треба ретельно перевірити параметри дитячого одягу.

Українські батьки хочуть одягнути дитину красиво і модно, намагаються вибирати для неї безпечні речі. Щоб уникнути неприємних наслідків від неправильно обраної обновки для малюка чи підлітка, треба ретельно перевірити параметри дитячого одягу. Вибравши ошатне плаття, теплий светр, джинси чи брюки, відповідальний батько огляне товари. Поради, як купити одяг дитині, дає інтернет магазин https://nestling.com.ua/ua/.

Тканини та матеріали дитячого одягу

Дитині та підлітку будь-якого віку бажано купувати дитячі речі з натуральних матеріалів, до яких відносяться:

  • льон;
  • бавовна;
  • шовк;
  • бамбук;
  • вовна.

Дітям старше 5 років можна обрати одяг із тканини з добавкою синтетичних волокон, але не більше 30%. Синтетичні тканини погано вбирають вологу, піт залишається на шкірі дитини, дратуючи її, приводячи до попрілостей. Нарядні сукні для дівчаток, які надягають в урочистих випадках, носяться недовго, тому можна купити наряд принцеси повністю з синтетики, з бавовняною підкладкою.

Не менше значення в екологічності дитячого одягу має використовуваний барвник. Хімічні речовини викликають алергічні реакції, тому бажано ретельно придивитися до етикеток дитячого одягу. Занадто яскраві, ріжучі око відтінки говорять про використання синтетичних барвників. Не варто брати одяг для малюків, від якого виходить неприємний запах хімічних речовин.

Якість швів і фурнітура

Купуючи одяг дитині, треба перевірити якість швів. Про низьку якість пошиття дитячих речей кажуть:

  • погано натягнуті нитки шва;
  • зміщення швів відносно один одного;
  • нитки, що стирчать на краях;
  • відсутність оберложки (неякісна оберложка);
  • захоплені складочками краї тканини.

Неякісно прошитий одяг погано виглядає, а шов може розійтися при будь-якому незначному натягу.

При необхідності купити сарафан, джинси, демісезонну чи зимову дитячу куртку перевірте замки-блискавки, пряжки, гудзики, інші елементи, треба приділити їм час і ретельно оглянути. Пряжки повинні розщіпатися при незначному зусиллі, стопори спрацьовувати. Замки не повинні заїдати. Ґудзики мають сидіти міцно, а не бовтатися на ниточці.

Виявлена прискіпливість знизить ймовірність заїдання замку або пряжки в майбутньому. Ґудзики, при бажанні, можна зміцнити після покупки одягу.

Крій та розмір дитячого одягу

Приміряючи речі на дитину, треба попросити її зробити кілька вправ:

  • потягнутися, піднявши руки;
  • присісти;
  • підстрибнути;
  • підняти одну ногу;
  • пройтися.

Ці рухи вимагають більшої свободи тіла. Якщо дитина не відчуває дискомфорту, можна бути впевненим, що в майбутньому їй буде зручно.

Купувати дитині або підлітку речі «на виріст» нераціонально. Діти ростуть різними темпами, іноді трапляється, що розмір зимової куртки в один рік ще великий, а на наступну зиму вже малий. Або куплені джинси занадто довгі, а в поясі вже малі. Покупка дитячого одягу «про запас» — пережиток часів, коли все було дефіцитом, тоді люди намагалися купити речі заздалегідь. Сьогодні не варто переживати з приводу відсутності товару, можна купувати одяг за розміром. Постачальники дитячого одягу регулярно заповнюють полиці магазинів товарами.

Це основні правила покупки одягу для дитини та підлітка. Керуючись ними, можна підібрати синові або дочці гардероб, в якому будуть зручні і красиві речі, безпечні для дитячого здоров'я. Звертайтесь в інтернет магазин Nestling, тут ви купите підлітковий та дитячий одяг від найкращих українських та світових виробників за доступною ціною, зекономивши сімейний бюджет.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: