Завантаження ...

Суші Мастер в Чернівцях — огляд меню

За що ви любите страви з Японії? За особливий смак, оригінальний вигляд? Суші Мастер в Чернівцях пропонує ще одну причину, яка робить суші однією з найулюбленіших страв.

За що ви любите страви з Японії? За особливий смак, оригінальний вигляд? Суші Мастер в Чернівцях пропонує ще одну причину, яка робить суші однією з найулюбленіших страв. Це різноманітність. Насправді, рецептів дуже багато, всі вони різноманітні та цікаві. Кожен знайде серед пропозицій те, що йому до смаку.

Меню Суші Мастер у Чернівцях

Не всі заклади японської кухні можуть запропонувати стільки, скільки є у меню Суші Мастер. Тут справді є з чого обирати:

  1. Супи – смачні та гарячі, завжди свіжі та чудові страви паназійської кухні. У меню є популярний том ям, а також інші перші страви с морепродуктами та спеціями.
  2. Воки – одне з найулюбленіших варіантів клієнтів, які активно конкурують з ролами. Воки с морепродуктами, куркою та овочами стали відмінним вибором, коли треба швидко та смачно поїсти.
  3. Салати – їх готують за японськими рецептами, тому переважна більшість у складі має морепродукти та рибу. Додають у салати особливі приправи, які роблять їх смак незвичним.
  4. Закуски – рисові кульки, нагетси, чіпси з рисової муки та інші цікаві пропозиції стануть чудовим додатком для святкового столу. Або просто можна обрати їх для вечірки у колі друзів.
  5. Десерти – смачні солодощі, які також готують виключно за рецептами японської кухні.

У меню є напої, частини з яких створена за рецептами закладу. Вони доповнюють будь-яке замовлення та гармонічно поєднуються зі смаком ролів та інших страв.

Увага на роли

Безперечно, найпопулярнішими у замовленнях залишаються роли. Вони різні, але дуже смачні. Суші Мастер пропонує чудові сети та окремі пропозиції. Обрати можна варіанти на будь-який смак.

Роли у цьому закладі дійсно чудові. Але ще цікавішими є ціни на окремі позиції. Мережа пропонує акції, які дозволяють суттєво знизити ціни на продукти. Це чудова можливість заощадити, не втрачаючи при цьому можливість перекусити улюбленім меню.

Більшість акційних пропозицій – це набір з суші, які складаються з різноманітних видів. Сети різні, їх вага може мінятися від 400 грамів до 2 кг. Є варіанти дешевші та дорожчі, тому можна швидко обрати пропозицію для двох людей або для великої компанії.

Час від часу пропозиції змінюються, заклад оновлює варіанти сетів. Але завжди є серед чого обирати.

Окрему увагу приділяють меню для вегетаріанців. Тут Суші Мастер збирає ті страви, які дозволено їсти тим, хто відмовився від тваринної їжі. Роли з овочами, водоростями, сети з варіантами, які не включають курки та риби, а також воки без додавання тваринної їжі – це чудова нагода звернутися само до цього сучасного закладу. Тут дійсно продумане меню для всіх.

Навіть для найменших замовників мережа пропонує смачні страви у дитячих наборах. Тут немає ролів, а тільки кульки з рису або нагетси та трішки пропозицій з солодкого меню.

Суші Мастер стає чудовим рішенням для організації свята або просто для замовлення смачного меню на обід або вечерю. Не відмовляйте собі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: