Завантаження ...

Трекер Galaxy SmartTag — корисний помічник для кожного

Кожен з нас боявся втратити щось дуже важливе з речей. З сучасними технологіями знайти втрачену річ стало набагато простіше.

Кожен з нас боявся втратити щось дуже важливе з речей. З сучасними технологіями знайти втрачену річ стало набагато простіше. Досить придбати трекер Galaxy SmartTag і можна завжди дізнатися за допомогою смартфона, де річ була в останній раз. Величезний плюс - пошук доступний навіть в автономному режимі.
 

Пошук найбільш важливих речей

Трекер Galaxy SmartTag

Трекер Galaxy SmartTag допоможе відшукати будь-яку річ. Його можна прикріпити до ключів, сумочки або навіть домашньому улюбленцю. Знайти річ можна незалежно від відстані. Якщо власник впевнений, що річ знаходиться поблизу, то можна натиснути на дзвінок в смартфоні та слідувати за звуком, який видає рінгтон на обраній гучності.
 
Принцип роботи мітки дуже простий: її прикріплюють до обраної речі, а потім можна відстежувати місце розташування на смартфоні. Радіус дії дорівнює радіусу Bluetooth з'єднання зі смартфоном. На відкритому просторі це близько 200 метрів.
 

Розумний будинок

Ще один плюс використання розглянутого трекера  він може керувати різними пристроями. Це допоможе зробити ще більш комфортним ваш будинок. Щоб ця функція працювала, необхідно підключити пристрій розумного будинку. Так буде можливість вмикати світло ще до того, як зайти в будинок або увімкнути функцію теплих підлог заздалегідь, щоб будинок прогрівся до вашого приходу.
 

Як виглядає пристрій

У комплекті з трекором Galaxy SmartTag немає ніяких ремінців, кілець та інших кріпильних пристроїв. Є тільки сам трекер, зроблений з пластика й з отвором зверху для кріплення. Зарядного пристрою також немає, оскільки в трекері використовується проста батарейка-таблетка. Однієї батарейки за заявкою виробника вистачає на 300 днів безперервної роботи.
 
У додатку на смартфоні Samsung SmartThings можна побачити приблизний залишок заряду в даному пристрої. Поміняти батарейку легко, кришка трекера відкривається, якщо її просто підчепити нігтем.
 

Як підключити до смартфону

Для підключення до смартфону необхідно натиснути кнопку на трекері й на смартфоні з'явиться напис про виявлення нового пристрою. Потім натиснути кнопку "Додати" й можна переходити до налаштувань пристрою. При цьому важливо, що поки власник не видалить мітку зі свого смартфона, перенести її на інший не вийде.
 
Якщо ви розумієте, що трекер необхідний не одній, а відразу декільком речам в будинку, то є можливість придбати не один, а цілу упаковку трекерів. В упаковках продається по 2-3 штуки сучасних пристроїв, які можуть значно полегшити вам життя.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: