Завантаження ...

Купівля газу онлайн для вашого бізнесу

Купівля природного газу в Україні – одна з найболючіших проблем, особливо для підприємств. Але сучасні технології та ринок не стоять на місці й зараз вже доступна купівля газу в онлайні.Таку послугу надає українська компанія ETG.UA, яка працює на ринку України 5 років та є незалежним провайдером енергії. Давайте розберемось, як купувати у них газ для свого бізнесу та які переваги ви при цьому отримаєте.

Купівля природного газу в Україні – одна з найболючіших проблем, особливо для підприємств. Але сучасні технології та ринок не стоять на місці й зараз вже доступна купівля газу в онлайні. Таку послугу надає українська компанія ETG.UA, яка працює на ринку України 5 років та є незалежним провайдером енергії. Давайте розберемось, як купувати у них газ для свого бізнесу та які переваги ви при цьому отримаєте.

Купуємо газ онлайн

Купити газ для підприємств онлайн

Щоб почати співпрацю та купувати газ для підприємств чи іншого бізнесу достатньо зробити такі кроки:
  1. Зареєструвати особистий кабінет на сайті компанії
  2. Зручним для вас способом зв’язатись з регіональним представником
  3. Укласти договір
Далі ви вже можете користуватись сервісом і купувати газ онлайн. Якщо ж на будь-якому кроці у вас виникли питання, то можна зателефонувати за безкоштовним номером, який знайдете на сайті etg.ua або замовити консультацію. 

Переваги купівлі газу онлайн для підприємств

При співпраці з компанією ви отримаєте безліч переваг, серед яких варто виділити:
  • Супровід регіонального менеджера, який з розумінням ставиться для вашого бізнесу та швидко надасть відповіді на всі потрібні питання
  • Оплата своїх рахунків за газ по гнучкому графіку
  • Протягом місяця ціна на заявлений вами об’єм газу зберігається. Навіть якщо ціна підвищиться, сума ваших витрат залишиться незмінною.
  • Економію часу. Всі операції можна зробити в особистому кабінеті на сайті, витрачаючи мінімум часу.
  • Також компанія має велику мережу регіональних представництв по всій Україні, що надасть ще більше впевненості в їх якості та іміджі.
Крім цього можна відразу дізнатися, які кошти вам вдасться заощадити. Знайдіть калькулятор економії на сайті та, користуючись повзунком, дізнайтесь суму майбутніх заощаджень. Ціна компанії дещо нижча за ринкову, що не може не тішити. Звичайно, при збільшенні об’єму замовленого газу кількість зекономлених гривень зростатиме.
 
Для ще більшої зручності є мобільний додаток. Особливо це актуально для власників малого та середнього бізнесу. Сплатити рахунки, проконтролювати баланс, параметри лічильників можна з будь-якого мобільного пристрою, маючи під рукою інтернет.

Заходьте за адресою etg.ua та купуйте на сайті газ з максимальною кількістю переваг. Долучіться до понад 3000 підприємств, які вдало співпрацюють з компанією по всій країні та роблять свій бізнес більш зручним та прибутковим.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: