Завантаження ...

Столи

При виготовленні меблів використовуються перевірені матеріали і склади для покриття (лаки, фарби). Виключені будь-які токсичні елементи - наші столи лофт використовують для кухні будинку, для кафе, ресторанів і навіть дитячих закладів.

Переваги наших столів в стилі лофт

Вироби, запропоновані в каталозі, характеризуються рядом плюсів. Міцні та довговічні матеріали За столами лофт легко доглядати, вони довго служать і зберігають первинний зовнішній вигляд. А щоб продовжити термін їх служби, дерево рекомендується оберігати від гарячого і попадання сонячних променів. Постійний контакт з вологою теж небажаний, але рідкісні краплі і бризки не заподіють поверхні ніякої шкоди.

Екологічність і безпека

При виготовленні меблів використовуються перевірені матеріали і склади для покриття (лаки, фарби). Виключені будь-які токсичні елементи - наші столи лофт використовують для кухні будинку, для кафе, ресторанів і навіть дитячих закладів.

Дизайнерські рішення

У каталозі виділяються вироби, в яких металевими є не тільки ніжки і підстава, а й стільниці - це моделі Amadin, Corella, Lourie. Вони виглядають стильно, нестандартно і свіжо - особливо коли стільниця має невеликий бортик. Купити стіл для лофт в такому стилі можна не тільки додому, в кухню або вітальню, - він стане ідеальним вибором для тераси, веранди, літньої кухні, альтанки і просто відкритого простору в саду.

Функціональність

Столи лофт розрізняються за формами, розмірами - але кожне рішення є не тільки стильним прикрасою. У магазині є вироби з широкою і довгою стільницею - якраз для обіднього варіанту. Моделі з невеликою стільницею - ідеально підійдуть для кафе або вдома, якщо за ними планується пити каву або чай.

Сполучуваність з іншими виробами каталогу

Тут ви підберете і стілець лофт, і інші меблі, яка буде гармонійно виглядати з вподобаним столом. Ми пропонуємо цілі колекції товарів, завдяки чому легше меблювати конкретне приміщення. Адекватна вартість. Наші вироби - це втілення ідей кращих дизайнерів. Але навіть при цьому вони не коштують надзвичайних грошей. Клієнт платить за матеріал, якість виготовлення, зовнішній вигляд, безпеку і екологічність - але при цьому не переплачує за гучне ім'я тих, хто створює функціональну і практичні меблі.

Покупці вибирають Два Дома

І ми знаємо чому Вибираючи кухонний, декоративний стіл loft, стілець або інший варіант меблів, ви витратите всього кілька хвилин на пошук відповідних моделей. Оформити замовлення можна через форму сайту або за номером телефону в шапці сторінки. Для вашої зручності передбачена функція зворотного дзвінка. Покупцям доступні безкоштовна доставка і різні форми оплати: готівкою; безготівковим способом за рахунком; за допомогою банківської карти; накладеним платежем.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: