Завантаження ...

Суботній рецепт: яйця скрембл як у ресторані

_kolazh_844_650x410.jpg

Яйця скрембл (або бовтанка) - дуже популярна страва, з якої багато хто починає свій день. Приготувати її не складе вам труднощів, якщо дотримуватися основних правил. Рецептом скрембла поділилися кулінари, пише Express.

Рецепт топового скрембла

Розбийте два яйця в миску або глибоку тарілку, збийте виделкою. Додайте сіль. Сковорідку поставте на плиту і додайте туди трохи вершкового масла, почекавши поки воно розтане.

Вилийте яєчну суміш на сковороду. Потім лопаткою помішуйте яйця на сковороді.

Посипте перцем, а потім перекладіть на тарілку. Також можна додати до страви зелень.

Цей рецепт відрізняється від відомих тим, що яйця перемішуються ще до приготування на сковорідці, а не безпосередньо на ній. Саме так готують яйця у ресторанах.