Завантаження ...

Сільськогосподарська техніка від компанії Ag Leader Technology

Сучасні методи інтенсивного сільськогосподарського виробництва неможливі без застосування високопродуктивного обладнання та механізмів, що дозволяють пришвидшити обробіток землі та вчасно зібрати вирощений урожай.

Серед сільськогосподарських знарядь, що користуються попитом в українських аграріїв, чільне місце займають сівалки точного висіву американської компанії Ag Leader Technology, використання яких дозволяє землеробам модернізувати системи висіву насіння та внесення мінеральних добрив. Конструкція сівалок дозволяє їх агрегатування з будь-якими сучасними тракторами, які задіяні в сільськогосподарському виробництві.

Деякі з характерних параметрів сівалок американської компанії

Продукція компанії Ag Leader Technology знайома американським фермерам вже майже 30 років, впродовж яких виробник, завдяки інноваційним технологіям, провів неодноразове переобладнання сівалки, перетворивши її на високопродуктивний механізм для якісного обробітку полів та підвищення їх урожайності.

Продукція американської компанії на українському ринку з’явилась порівняно недавно, проте зарекомендувала себе з найкращого боку завдяки:

  • високій ефективності, функціональності та використанню навігаційного обладнання, поєднання яких дозволяє відчутно збільшувати показники продуктивності праці, виконувати роботи в умовах поганої видимості, заощаджуючи при цьому об’єм використаного насіння та мінеральних добрив;
  • використанню унікальних новітніх та інноваційних технологій, які дозволяють постійно удосконалювати та модернізувати сільськогосподарську техніку з врахуванням запитів та побажань безпосередніх споживачів-землеробів;
  • безвідмовній роботі американського обладнання та механізмів, незважаючи на надскладні умови їх використання в умовах пилюки, вологи тощо.

Перелік продукції компанії AG LEADER на українському ринку

Лінійка сільськогосподарського обладнання та механізмів  американської компанії, що представлена на сайті aico.ua/brands/ag-leader, користується неабиякою популярністю в українських аграріїв завдяки надійності та доступній ціні. Використання сівалок точного висіву з інноваційними системами посіву американського виробництва дозволяє оптимально визначати норму висіву насіння та змінювати її в залежності від виробничих потреб.

Завдяки системам автоматичного водіння (автопілотам), встановленим на рульових системах сільгосптехніки, оператор отримує можливість скерування техніки по точно заданому маршруту слідування, а система управління даними дозволяє віддалено контролювати роботу техніки та відслідковувати її ефективність на дисплеї в онлайн режимі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: