Завантаження ...

"Modulex" - швидкомонтовані модульні будівлі

Для пришвидшення будівництва виробничих і складських приміщень все частіше використовують можливості модульних технологій, які дозволяють споруджувати ангари, склади, котельні, санітарно-технічні приміщення впродовж одного місяця.

Модульні конструкції від компанії Modulex відзначаються високою якістю та надійністю, що дозволяє їх можливу експлуатацію впродовж 50 років; прийнятною ціною та великим асортиментом, що дозволяє покупцю замовити виробниче чи складське приміщення за типовим чи індивідуальним проектом.  

Деякі з переваг придбання модульних складів

Компанія «Modulex» працює на ринку модульних конструкцій вже більше 15  років, впродовж яких на виробничих площадках компанії налагоджено виготовлення всіх без винятку елементів майбутніх модульних складських чи виробничих приміщень. Будівництво складів – модульних ангарів здійснюється «під ключ» та відповідає вимогам екологічності (абсолютної безпечності для користувачів та довкілля) і енергоефективності, оскільки модулі є повністю герметичними та добре утепленими, що дозволяє заощаджувати на їх опаленні.

Ціна повністю готових до використання за призначенням складських модульних приміщень залежить від їхньої площі та особливостей проектування (вартість типових проектів є дещо меншою від ангарів, виготовлених за індивідуальними замовленнями). На ціну модульних ангарів також безпосередньо впливає:

  • кількість вікон, верей чи воріт, які збільшують загальну вартість модульної конструкції;
  • кількість можливих поверхів у модульної конструкції (одноповерховий ангар є значно дешевшим, оскільки не вимагає особливих конструктивних елементів для облаштування другого поверху);
  • вид матеріалів, що використані для облаштування внутрішнього інтер’єру та зовнішнього оформлення модуля. 

Компанія «Modulex», за домовленістю з замовником, здійснює доставку модульних ангарів до місця їх встановлення та виконує підключення необхідних комунікаційних мереж.

Купляємо будівельний вагончик у компанії Modulex

Модульні конструкції будівельних вагончиків (т.з. «битовки») затребувані будівельними та іншими організаціями, що ведуть господарську діяльність вахтовим методом. Серед переваг, які має модульний вагончик будівельний, варто відмітити:

  • високу мобільність, яка дозволяє його нескладне перевезення та швидкий монтаж на новому місці впродовж кількох годин;
  • високі параметри надійності та всесезонності, що дозволяють використання вагончика за будь-яких температурних режимів.

Модульні будівельні вагончики можна використовувати впродовж 50 років, а їх експлуатація можлива відразу після завершення монтажних робіт та підключення комунікацій. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: