Завантаження ...

Халати та піжами - топовий текстиль для дому

Домашній одяг відноситься до категорії домашнього текстилю. Це доволі різноманітні як за дизайном, так і кроєм, формою, кольором та іншими характеристиками вироби. Вони потрібні кожному члену родини, незалежно від статі та віку. Тому й пропонують виробники таке різноманіття асортименту.

Домашній халат – це перше, що спадає на думку, коли річ йде про домашній одяг. Різновид моделей іноді збиває з толку. Адже їх можна підібрати за розміром, кольором, довжиною, матеріалом виготовлення, сезонністю і навіть довжиною рукава. Особливо багато варіантів моделей пропонується для жінок. Це, звісно, не дивно, адже навіть вдома вони прагнуть виглядати гарно та по різному. І часто одягають халат за настроєм. 

Для чоловіків виробники пропонують елегантні теплі моделі, які одягаються після прийняття ванни або душу. Вони мають капюшон або великий воротник з відворотом. В інтернет-магазині домашнього текстилю https://domashniy.com.ua/ua представлено багато таких моделей, а також в іншому дизайні – привабливому та елегантному. Матеріал виготовлення - махрова тканина або фліс. І хоть за текстурою та склодом вони різні, дарують тілу однаково приємний на дотик комфорт. 

Піжами - чудовий текстиль у різному оформленні. Чоловічі моделі з сатину виглядають стримано і елегантно. їх оздоблюють тесьмой та вишивкою логотипа бренда. В інтернет-магазині цей домашній текстиль представлений від відомих виробників у їх кращих варіантах дизайнів. Є серед чоловічих піжам і трикотажні моделі, які виглядають більш просто і по домашньому. Сильный пол їх часто використовує замість домашнього одягу. 

Жіночі піжами поділяються на три категорії: костюми, нарядні комбінації та прості плаття-піжами. Звичайно, їх виготовляють з різних тканин. Костюми зі штанів, або шортів та футболки чи кофти шиють з трикотажу або флісу. Нарядні легкі, майже невагомі комбінації виготовляють з шовку, атласу та оздоблюють мереживом. Плаття-піжами полюбляє старше покоління. Їх виготовляють з трикотажу, сатину або теплої та приємої на дотик фланелі. 

Як бачите, широка лінійка асортименту та різноманіття моделей в кожній категорії дозволяє купити домашній текстиль в ідеальному дизайні та за вигідною ціною. А також не забувайте, що і халат, і піжаму требе придбати не одну. Адже не тільки за дизайном, але й за сезонністю їх теж потрібно поділяти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: