Завантаження ...

Як заробляти на криптовалюті онлайн?

Тим, що хтось може заробляти гроші, причому досить солідні, прямо зі свого смартфона, перебуваючи вдома чи будь-якому іншому зручному місці, сьогодні вже нікого не здивуєш. Можливостей для цього представлено достатньо, хтось ними користується, хтось ігнорує. Значний стрибок розвитку можна було подивитися на загальносвітовому ринку буквально кілька років тому. Спочатку це була масова цифровізація всіх сфер діяльності людини, а згодом — виникнення нової фінансової системи.

Цифрові монети, спочатку викликаючи сумніви у багатьох людей як реально працюючий платіжний засіб, сьогодні вже активно використовуються і як фінансовий інструмент. Вони задіяні декількома способами, причому кожен з них дає можливість гарантовано отримати свій прибуток, якщо вникнути в нюанси та діяти планомірно, грамотно.

Обмінки крипти — навіщо вони потрібні?

Плануючи оперувати різними видами цифрових грошей, варто розуміти, що вони існують лише у площині інтернет-простору. Отже для їх використання необхідні спеціальні інструменти. На сьогодні таких інструментів є чимало, і кожен має унікальні відмінності.

Ось яким чином можна здійснювати обмін криптовалюти Київ:

  • через звичайний обмінник онлайн чи офлайн, де підтримуються такі види грошей;
  • через криптовалютні біржі;
  • через криптогаманці;
  • через обмінники типу Р2Р.

Чому віддати перевагу — вибір варто робити обдумано з огляду на поставлені цілі та перспективи.

Криптогаманці та криптобіржі

Криптогаманці дають можливість обмінювати цифрові гроші з одного виду на інший, але за умови, що обидва види підтримуються конкретною системою гаманця. Це накладає певні обмеження на тих, хто вирішив активно вести діяльність у інвестуванні чи трейдингу.

Криптобіржі – це гарний варіант для трейдингу для новачків. На таких платформах можна отримати хорошу базу знань, використовувати різні автоматичні інструменти, за допомогою яких підвищується розмір прибутку та знижуються ризики. Але є й тут свої нюанси: по-перше, на криптобіржах передбачено чимало різних супроводжуючих платежів, тобто витрат трейдера, по-друге, далеко не з кожної платформи можна буде вивести гроші саме у цифровій валюті, найчастіше висновок доступний лише у певній валюті фіату.

Обмінники криптовалют — звичайні та Р2Р

Вибираючи, який обмінник криптовалют краще, варто прояснити собі різницю:

  • у звичайній обмінці онлайн послуги надає саме компанія, вона і є гарантом проведення угоди;
  • Р2Р — це майданчики, які надають лише посередницькі послуги, тобто відвідувачі, які володіють різними видами валют, можуть домовитися про обмін.

Враховуючи такі нюанси, безпечнішим буде використання звичайного обмінника криптовалюти онлайн. Тим більше, що сучасні компанії пропонують цілком лояльні умови як за курсом, так і по комісії. При цьому можуть бути передбачені і вигідніші умови, якщо відвідувач використовує сервіс досить часто або регулярно.

Що важливо при виборі такого сервісу – це його надійність. Визначити його можна за відгуками у мережі, за терміном діяльності компанії. З технічного боку враховується кількість доступних до обміну видів валют, практичність і функціональність інтерфейсу, ліміти загальної суми угод за конкретний період.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: