Завантаження ...

Секрети популярності теплих жіночих халатів

На ринку представлена велика різноманітність жіночого одягу для дому з бавовни, велюру, трикотажу, бамбука, велсофта та інших видів тканини.

Деякі вироби ідеально підходять для носіння в холодну пору року. Халати теплі жіночі - must have домашнього гардероба. Якому матеріалу віддати перевагу? Та на що звернути увагу при купівлі виробів?

Чому теплий халат має високий попит у жінок

Наші мами і бабусі взимку носили по дому вироби з байки або утеплені синтепоном. Моделі домашніх халатів і тканини не відрізнялися естетичним зовнішнім виглядом та різноманітністю. Наразі сучасна легка промисловість пропонує величезну кількість виробів з натуральних та синтетичних матеріалів модних фасонів і забарвлень.

Домашній теплий халат користується великою популярністю у жінок. Представниці прекрасної статі вибирають цей предмет одягу через наступнi характеристики:

  • різноманітність фасонів і кольорів;
  • функціональність;
  • повітропроникність;
  • гіпоалергенний склад тканин;
  • практичність.

В інтернет-магазинах присутні теплі халати від різних виробників та брендів. Махрові вироби, призначені для жінок, попри товщини тканини й вільного крою, відрізняються зручністю і практичністю. Одяг з велюру викликає у господині відчуття обраності та розкоші. Всі види теплих халатів відмінно зберігають форму, бо не сідають після прання, дарують комфорт і затишок в холодну пору року.

Велюр, велсофт чi махрова тканина: що краще?

Банний халат добре вбирає воду і зігріває після купання. Його тактильний контакт зі шкірою викликає приємні відчуття внаслідок використання при пошитті м'якого бамбуку чи махрової тканин, що дихає і зігріває. Ці натуральні матеріали добре пропускають повітря і не дратують розпарену шкіру. Стандартні моделі мають капюшон і пояс, який використовується замість застібки. Жіночий теплий халат з махрової тканини ідеально підходить для носіння після прийняття душу або ванни.

Ще одним натуральним матеріалом, з якого шиють домашній одяг, є велюр. Ця вовняна ворсова тканина з бархатистою лицьовою поверхнею надає жінці елегантний та респектабельний зовнішній вигляд. Велюр відрізняється практичністю, дарує господині тепло і комфорт. Вироби з тканини добре зберігають свою форму і колір протягом довгого часу. У велюровому халаті зручно як працювати по дому, так і відпочивати з книжкою і чашкою кави в кріслі.

Велсофт, або мікрофібра, відрізняється легкістю, м'якістю й універсальністю. З цієї синтетичної тканини, що не деформується і не линяє при пранні, шиють як банні, так і домашні халати. Вироби з велсофту коштують дешевше, ніж з натуральних матеріалів. За іншими параметрами мікрофібра ні в чому не поступається махровим та іншим теплим халатам.

На ринку України можна знайти домашній одяг вітчизняних брендів, виробників з Туреччини, Італії та Китаю. Наприклад, асортимент магазину "Софія Текстиль" дозволяє купити теплий жіночий халат будь-якого розміру, забарвлення і призначення. Цей якісний і красивий одяг, представлений великою різноманітністю моделей і тканин, дарує можливість відчувати себе комфортно та привабливо навіть вдома.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: