Завантаження ...

Скільки троянд можна дарувати на першому побаченні?

Як зробити побачення особливим, так зачарувати дівчину, щоб спогади були яскраві та приємні, а зустріч перейшла у відносини? Як все зробити правильно?

Щоб поділитися з вами порадами, ми звернулися до фахівців магазину квітів у Сумах https://roza.sumy.ua/ru/homepage/ Хто як не вони є посередниками між закоханими! У цій статті ми постараємося максимально докладно відповісти на важливе запитання для тих, у кого призначене побачення.

Скільки квітів подарувати дівчині?

Дівчата так влаштовані, що на побаченні – навіть якщо це перша зустріч – чекають букет квітів. І повірте: про їхню кількість ніхто не думає. Важливим фактором є сама наявність букета. Однак, пишність композиції має своє значення – і на кожній стадії відносин воно своє, особливе.

  • Одна троянда. Наявність однієї квітки аж ніяк не означає скупість або незацікавленість кавалера. Квіточка, що загорнута в красивий пакувальний папір або обв'язана стрічкою, наголосить на красі та унікальності тієї, кому роза призначена. Але в такому випадку краще обрати високу імпортну розу. Такий презент також покаже романтичну, галантну натуру.
  • Милий букетик із 5 троянд буде виглядати досить об'ємним, при цьому без надмірностей. Додайте до квітів коробку цукерок – і ваша прекрасна дама буде зачарована!
  • 9 рожевих троянд із зеленим декором зі стрічкою або у крафтовому пакуванні скажуть про ваші романтичні почуття та ніжне ставлення.
  • Суміш ніжності, закоханості та щирості об’єднує в собі букет з 15 білих і рожевих троянд. Пакування краще обрати у світлих тонах, щоб не відволікати від квітів.
  • Радимо обрати невелику капелюшну коробку або кошик з 11-15 квітами. Виглядати це буде дуже мило, крім того, капелюшка буде зручною під час прогулянки, в кафе, кінотеатрі. Про вазу з водою думати не доведеться.

Великий букет? Ні.

Навіть якщо ви хочете вразити дівчину, піднести великий букет на першому побаченні – це моветон. Такий вчинок скоріше зробить акцент на вашій невпевненості. Тому приміть як факт: букет з 51 або 101 рози – для більш близьких стосунків, коли ви вже будете щось важливе значити друг для друга. Для кожного етапу відносин – свій час. До того ж, до такої композиції краще буде купити і вазон за розміром.

Ми не радимо обирати букет з кількістю квітів більш 25. Композиція буде заважкою, крім того, дівчина може відчувати незручність за такий недоречно дорогий подарунок. А нести його як? Всю прогулянку ваша супутниця буде слідкувати, як тримати букет.

Якщо все ж таки дуже хочеться піднести дівчині вражаючу композицію, зробить це після побачення за допомогою кур’єрської служби. В цьому вам допоможе сервіс доставки квітів https://roza.sumy.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: