Завантаження ...

Обираємо штори від компанії «Натуаль»

Кожна господиня помешкання намагається перетворити його на затишне та напрочуд елегантне, з своїм неповторним виглядом та вишуканістю.

Успішному здійсненню задуму зазвичай допомагає використання різноманітних за формою та оформленням штор та портьєрів, завіс та занавісок, для виготовлення яких використовують тюль та тканини, що виготовлені з використанням натурального льону, батисту чи поліестру. Гармонійне поєднання вишуканості та стилю, різноманітних форм та матеріалів дозволяють компанії «Натуаль» задовольняти побажання всіх без винятку замовників.

Чому варто обирати штори від компанії «Натуаль»

Компанія «Натуаль» працює на ринку пошиття штор більше 15 років, впродовж яких штори, портьєри та занавіски, що виготовлені компанією, придбали тисячі вдячних замовників. Серед незаперечних переваг компанії – використання повного виробничого циклу в процесі виготовлення штор, який передбачає, що замовник обирає на сайті https://natuale.com.ua/uk дизайн текстилю, все інше забезпечують досвідчені фахівці компанії, які:

  • допоможуть правильно обрати шторну тканину в залежності від виду штор та місця їх розташування;
  • проконсультують замовника щодо найбільш уживаного чи оригінального дизайну штор в залежності від дизайнерського оформлення інтер’єру приміщення;
  • проведуть пошиття штор та, за бажанням клієнта, їх встановлення в житловому чи офісному приміщенні.

Фахівці компанії за час її існування здобули безцінні професійні навики, а постійно оновлюваний асортимент тканин дозволяють пошиття різноманітних варіантів штор класичного, сучасного чи модернового стилю. Компанія підтримує тісні бізнесові та партнерські відносини з безпосередніми виробниками шторних тканин, в тому числі з Туреччини, завдяки чому має можливість встановлювати прийнятні для більшості клієнтів ціни на готові вироби.

Декілька переваг продукції від компанії «Натуаль»

В компанії працюють досвідчені модельєри-дизайнери, які завжди проконсультують клієнта щодо вибору дизайну штор, які будуть встановлені в спальні чи дитячій кімнаті, в залі, холі, коридорі чи навіть в альтанці. Готові вироби будуть повністю відповідати параметрам віконного отвору, а їх дизайн – інтер’єру кімнати та обраному дизайнерському стилю.

Компанія володіє власним швейним виробництвом, що дозволяє оптимізувати ціну на готову продукцію. Окрім того, компанія пропонує постійним клієнтам систему знижок в розмірі від 15 до 70 відсотків на весь асортимент готової продукції, що вкрай вигідно для оптових покупців та спеціалізованих фірмових магазинів, що займаються реалізацією штор. Замовлені штори будуть впродовж одного-двох днів доставлені в любе місто України за допомогою лідерів служби доставки товарів.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: