Завантаження ...

Швидко і зручно вивести Біткоін на карту Приват24

Let’sPay – сервіс для онлайн-обміну криптовалют.

Він створений для того, щоб перетворити проблему на легке завдання, яке можна виконати у декілька кліків. Розпоряджайтеся своїми віртуальними коштами як завгодно за символічну комісію на сайті https://letspay.me/ua/change/btc/privat_uah. А простий інтерфейс і підказки на кожному кроці зроблять користування сервісом максимально швидким і комфортним. 

Для того, щоб обміняти біткоін на гривні вам необхідно зробити всього декілька дій на сайті платформи Let’sPay https://letspay.me/ua/change/btc/privat_uah: ввести деяку інформацію, підтвердити операцію і чекати нарахування. Про те, як відбувається процес виводу, розповідмо детальніше. 

Процес виводу BTC на Приват24

  1. Заповніть заявку на нашому сайті. Для цього в спеціальному віконечку впишіть, скільки біткоінів хочете вивести. Після цього ви автоматично отримаєте інформацію, яку суму в UAH за актуальним курсом ви отримаєте на карту Приват24. Зауважте, що ця сума включає процент комісії і більше вам нічого платити не доведеться. 
  2. Після цього вам необхідно буде заповнити стандарту форму, у якій потрібно вказати номер телефону, адресу електронної пошти, номер віртуального гаманця, звідки будуть списані біткоіни, та номер банківської карти, на яку прийдуть зарахування. 
  3. Підтвердіть операцію, виконайте оплату і чекайте поповнення коштів. Гроші зараховуються від декількох хвилин до 24 год. Час очікування залежить від завантаженості системи блокчейну, а не від роботи нашого сервісу, тому ми на це вплинути не можемо. 

Важливо! Вводьте дійсний номер телефону і актуальну адресу емейлу. Це знадобиться для різних підтверджень та для зв’язку оператора у випадку виникнення незрозумілих ситуацій. Також рекомендуємо уважно вводити номер банківської карти, адже, якщо ви помилково введете не ту цифру і кошти надійдуть третій особі – ми не зможемо повернути ваші кошти. Найкраще – скопіюйте в особистому кабінеті та вставте номер карти. 

Як обрати сервіс обміну валют?

Якщо ви купуєте/виводите криптовалюту вперше, обрати онлайн-обмінник може бути складно. При виборі сервісу звертайте увагу на такі деталі:

  • Резерв валют на сайті.
  • Швидкість обробки заявок. 
  • Курс обміну.
  • Які операції доступні. 
  • Робота техпідтримки. 

Якщо ви обираєте Let’sPay https://letspay.me/ua/change/btc/privat_uah, то можете бути певні за якість та оперативність роботи системи. Практично всі процеси на платформі автоматизовані, що дозволяє швидко здійснити операцію. Також ми пропонуємо вигідний курс, який моніторимо на найбільшій біржі криптовалют Binance. А ще наші клієнти можуть поміняти стільки валюти, скільки забажають. У нас великі резерви віртуальних монет. А якщо зазначених запасів вам не вистачає, напишіть нам у техпідтримку і наші оператори відразу ж вирішать це питання.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: