Завантаження ...

Олександр Усик та Ентоні Джошуа проведуть бій у Саудівській Аравії

Стали відомі дата та місце бою між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа. Про це повідомляє Daily Mail.

Як стало відомо від Daily Mail, поєдинок між українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа запланований на 25 червня та пройде в Саудівській Аравії. Популярний букмекер 1хБет вважає фаворитом цього протистояння бійця з Великої Британії, наразі його перемога оцінюється приблизно в коефіцієнт 1.4. Успіх Усика на сьогоднішній день йде за 3.3. Беттори радять, аби зручно користуватися послугами букмекера, зареєструватися в 1хБет. За посиланням можна знайти детальну інструкцію верифікації у цій конторі - https://odds.ru/bookmakers/1xstavka/kak-zaregistrirovats-na-sayte-bk/.

Також повідомляється, що гонорарний фонд цього бою становитиме 120 мільйонів доларів. Раніше ЗМІ поширювали, що двобій можуть провести в Лондоні.

Нагадаємо, перший бій Усика та Джошуа пройшов в Англії 25 вересня минулого року. Українець переміг одноголосним рішенням і відібрав у Джошуа пояси WBA, IBF, WBO та IBO у важкій вазі. За умовами контракту боксери повинні провести реванш. Крім того, повідомлялося, що Усик може побитися з Тайсоном Ф'юрі, але той у підсумку проведе бій з Ділліаном Уайтом.

На рахунку Усика 19 перемог у 19 боях на професійному рингу. Джошуа провів 26 боїв, здобув 24 перемоги та зазнав двох поразок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: