Завантаження ...

«Металіст» підписав контракт із колишнім капітаном «Десни»

Під час зимового трансферу харківський клуб «Металіст» вирішив підсилитися екс-капітаном чернігівського футбольного клубу.

Нагадаємо, перший офіційний матч харківського «Металісту» після зимової паузи запланований на 26-те лютого. В рамках Прем’єр-ліги України підопічні Олександра Призетка зустрінуться з донецьким «Шахтарем». Популярний букмекер 1хБет вважає фаворитом цього матчу «гірників» і пропонує зробити ставку на них з коефіцієнтом 1.26, перемога «Металісту» йде за 11. БК 1хБет високо оцінена користувачами за свої бонуси та акції, а також за вигідні коефіцієнти. Детальний огляд на цю контору та відгуки від реальних користувачів можна прочитати тут

Спортивний директор «Металіста» Папа Гуйє повідомив клубну прес-службу про підписання контракту з колишнім капітаном чернігівської «Десни» Єгором Картушовим.

31-річний Картушов уклав угоду з харківським клубом на 2,5 роки.

Після оголошення цієї новини, спортивний директор харківського клубу повідомив, що всі раді вітати новачка у футбольному клубі «Металіст». Також Гуйє заявив, що клуб знає Єгора як сильного гравця та давно стежив за його виступами. 

На кінець Гуйє додав, що Картушов має великий досвід гри у Прем'єр-лізі та, безумовно, допоможе «Металісту». 

У складі «Десни» Картушов цього сезону УПЛ провів 15 матчів. Також на його рахунку 1 гра у Кубку України. Раніше він виступав також за «Шахтар-3», «Зорю» та «Іллічівець».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: