Завантаження ...

Бєлік: Коноплянка після «Краковії» може повернутися до збірної України

Колишній нападник донецького «Шахтаря» та збірної України Олексій Бєлік поділився думкою про перспективи кар'єри Євгена Коноплянки, який перейшов до польської «Краковії».

Олексій Бєлік сподівається, що «Краковія» підійде до Коноплянки. Екс-нападник вважає, що він є футболістом високого рівня, який може допомогти «Краковії». Також Бєлік думає, що Коноплянка може повернутись на рівень збірної України.

Нагадаємо, наступний матч національної команди України запланований на 24-те березня зі збірною Шотландії. БК Марафон вважає, що більшим претендентом на перемогу являється команда шотландців і пропонує коефіцієнт 2.49, перемога українців йде за 3.20. Аби зручно та швидко переглядати коефіцієнти та укладати парі, слід завантажити додаток від БК Марафон на телефон. Як це зробити, розповіли за посиланням - https://metaratings.ru/best-bookmakers/skachat-prilozhenie-dlya-android-bk-marafon/.

За словами Бєліка, Коноплянці потрібно наздогнати тонус після переходу в польський клуб. Для цього потрібно, щоб у нього все виходило і «Краковія» мала хороші результати. 

Крім того, екс-нападник донецького клубу вважає, що Євген як футболіст навіть вище за «Краковію». Але всі знають, що у Коноплянки були проблеми з практикою гри в «гірниках». Через травму він рідко грав і рідко потрапляв до складу на матчі «гірників».

Олексій не впевнений, чи «Краковія» може бути найкращим варіантом для Євгена, оскільки Коноплянка, як повідомляється, міг би перейти в австрійський клуб ЛАСК. Хоча слід розуміти, що багато залежить і від матеріального становища. Також слід розуміти, що все залежить не тільки від Коноплянки, а й від клубу «Шахтар».

«Краковія» посідає восьме місце в польській Екстракласі. Український футболіст сподівається, що «Краковія» буде грати у стилі клубу «Дніпро-1». Тобто в таких матчах, де зустрічатимуться рівні суперники або, де сильніші атакуватимуть, адже тоді у «Краковії» буде простір попереду. Олексій додав, що для Євгена це було б чудово. Адже Коноплянка дуже добре використовує простір під час гри.

Бєлік вважає, що через деякий час Коноплянка знову відчує тон гри, і обіграти одного-двох гравців не буде для нього проблемою. Насамкінець колишній форвард «гірників» додав, що сподівається, що «краківський» стиль підійде Коноплянці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: