Завантаження ...

«Дніпро-1» оголосив про підписання бразильського вінгера

Колишній півзахисник «Морейренсе» Феліпе Пірес продовжить кар'єру в Україні. 26-річний бразильський вінгер підписав контракт із «Дніпром-1».

 

Нагадаємо, наступний матч клубу з Дніпра запланований на 27 лютого в рамках Прем’єр-ліги України. Підопічні Йовичевича зустрінуться з чернігівською «Десною». 1xBet прогнозують перемогу ФК «Дніпро» і пропонують на їх успіх коефіцієнт 1.36, вікторія «Десни» йде за 8.8. Слід додати, що часто цей букмекер пропонує бонуси для користувачів.Тому дізнатись про актуальні 1хБет промо можна на сайті «РБ».
  
Як стало відомо з офіційного сайту клубу, угода з новим бразильським вінгером укладена на чотири роки.

Раніше Пірес виступав за юнацьку команду «Лейпциг», «Зальцбург», «Хоффенхайм», австрійський «Ліферінг», «Франкфурт», віденську «Аустрію», «Палмейрас», «Форталезу», «Рієку».

У поточному сезоні вінгер зіграв 23 матчі за «Морейренсе», відзначившись одним голом та трьома результативними передачами.

Слід нагадати, що «Дніпро-1» вже взяв до себе ще одного бразильця Габріеля Бусанелло, який раніше виконував роль захисника «Шапекоенсе». 

23-річний бразилець підписав орендну угоду з «Дніпром-1» до кінця року, повідомляє офіційний сайт «Шапекоенсе». При цьому дніпровський клуб зможе активувати опцію щодо викупу його контракту.

Бусанелло виступав за «Шапекоенсе» з вересня 2020 року. Минулого чемпіонату Бразилії він провів 30 поєдинків, у яких забив один м'яч і віддав дві результативні передачі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: