Завантаження ...

Стаціонарні блендери Tefal

Продукція міжнародної торгової марки Tefal відома у всьому світі завдяки неперевершеній якості, великому асортименту товарів та використанню інноваційних рішень.

TEFAL HI SPEED VACUUM BL985A31

Понад 50 років тому компанію придбала Groupe SEB, один із світових лідерів із виробництва побутової техніки та аксесуарів. На сайті офіційного представника Tefal в Україні представлений великий асортимент побутової техніки та аксесуарів, що відрізняються неперевершеною якістю та надійністю.

Відмінні риси стаціонарних блендерів Tefal

Асортимент стаціонарних блендерів торгової марки Tefal https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Стационарные-блендеры/c/blenders відрізняється різноманітністю, здатною задовольнити будь-які запити покупців. Тут присутні апарати для обробки гарячих та холодних продуктів, що відрізняються збільшеними показниками потужності та використанням унікальної технології Nutrikeep, що захищає продукти від швидкого окиснення.

Стаціонарні блендери Tefal призначені для завчасного приготування різноманітних смузі або фруктових пюре, які не втрачають своїх смакових якостей упродовж тривалого часу. Моделі блендерів ULTRABLEND+ дозволяють максимально ретельно подрібнити продукти, зберігаючи при цьому всі їх корисні властивості. Завдяки блендерам PERFECTMIX+ можна забезпечити ідеальну текстуру готової страви завдяки ефективному змішуванню інгредієнтів.

Для домогосподарок, які не мають наміру тривалий час перебувати біля плити, призначені стаціонарні блендери BLENDFORCE, що відрізняються високими показниками продуктивності.

Функціональні можливості стаціонарних блендерів

Функціонал стаціонарних блендерів Tefal відрізняється великою різноманітністю, у тому числі:

  • моделі Ultrablend Cook дають змогу точно контролювати температуру для забезпечення максимального смаку приготовленої страви;
  • використовується технологія Tripl'Ax® Pro супроводжує підтримання ультраплавних результатів;
  • наявність восьми автоматичних програм і потужного двигуна дозволяють готувати велику різноманітність страв. 

Всі моделі стаціонарних блендерів Tefal оснащені лезами найвищої якості, за допомогою яких господині без зусиль приготують різні варіанти молочних коктейлів, поживних смузі, соусів, перших страв та десертів для всієї родини. Крім того, у приготовлених стравах будуть максимально повно збережені всі корисні властивості інгредієнтів.

У моделях BL962B38 встановлена ​​чаша з термостійким склом, яка дозволяє протягом декількох хвилин подрібнити до однорідної маси інгредієнти гарячого супу або свіжозаморожені ягоди для приготування вітамінного сорбету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: