Завантаження ...

Ручні бездротові пилососи Rowenta

Німецька компанія «Rowenta» представлена на європейському ринку побутової техніки вже більше як 110 років завдяки незаперечній якості продукції, її широкому асортименту та застосуванню інноваційних технологій.

ROWENTA X-FORCE 11.60 AQUA RH9890WO

На сьогоднішній день виробничими потужностями і торговою маркою (брендом) «Rowenta» володіє французька компанія SEB, яка впевнено займає лідируючі місця серед виробників побутової техніки у світі. На сайті офіційного представника «Rowenta» в Україні представлений великий вибір різноманітної побутової техніки, яка відзначається неперевершеною якістю та надійністю.

Особливості конструкції бездротових пилососів

Ручні бездротові пилососи Rowenta https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ПОМЕШКАННЯМ/Ручні-бездротові-пилососи-handstick-Rowenta/c/cordless%2Bvacuum%2Bcleaners відзначаються надзвичайно низьким рівнем шуму завдяки ідеально продуманій конструкції пристрою, завдяки чому їх можна використовувати в будь-яку пору доби, не переживаючи про негативну реакцію сусідів. В більшості моделей пилососів передбачений регулятор потужності, який дозволяє заощаджувати електроенергію в залежності від поверхні, на якій проводиться прибирання (поверхня, вкрита килимом, ковроліном чи ламінатом потребує різної потужності).

Особливості пилососів також залежать від об’єму пилозбірника, чим він більший, тим більшу площу приміщення дозволяє прибирати. Наприклад, пилозбірника об’ємом в 1 л цілком достатньо для невеликої міської квартири, в той час, як для прибирання помешкання площею понад 80 кв. м потрібні моделі порохотягів з об’ємом пилозбірника в 4,5 л.

Розміри більшості бездротових порохотягів «Rowenta» надзвичайно продумані, крім того вони обладнані фірмовою системою для компактного зберігання, завдяки якій насадки для пилососа можна зберігати на його поверхні.

ROWENTA AIR FORCE 560 FLEX AQUA RH9490WO

Асортимент моделей бездротових пилососів

Завдяки бездротовим пилососам німецької компанії «Rowenta» можна забезпечити ідеальну чистоту в приміщенні, оскільки вони дозволяють прибирати навіть важкодоступні місця. Крім того, вказані пристрої:

  • завдяки гнучкій трубці відзначаються надзвичайно маневреністю і можливістю прибирання у найвіддаленіших куточках приміщення;
  • відзначаються надзвичайно тихим прибиранням та розширеними функціональними можливостями, які дозволять здійснювати сухе та вологе прибирання;
  • мають достатньо потужну літієву батарею, заряду якої достатньо для безперервного прибирання впродовж 30-45 хвилин (в залежності від моделі).

Практично всі моделі пилососів укомплектовані різноманітними щітками, в тому числі, моторизованою щіткою та міні-щіткою, яка дозволяє ефективно всмоктувати волосся та шерсть домашніх улюбленців. LED підсвітка пилососа сприяє максимальній видимості та одночасно полегшує прибирання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: