Завантаження ...

3d фігури з паперу: складіть незвичайний пазл

Творчі люди, зазвичай, володіють надзвичайно розвинутою фантазією і уявою, завдяки яким отримують можливість реалізовувати унікальні ідеї, створювати нові види та мистецькі напрями.

3Д моделювання дозволяє розробляти та втілювати в життя надзвичайно велику кількість різноманітних ідей та творчих задумів. Одним із таких спершу фантастичних напрямків, які успішно втілені в життя є створення різноманітних полігональних скульптур з паперу.

Різновиди об’ємних 3Д моделей із картону

Завдяки використанню картону чи цупкого паперу об’ємні 3Д моделі можуть мати найрізноманітнішу кольорову гамму та текстуру, окрім того вони різняться за складністю збирання, яка в залежності від схеми можу тривати від трьох до шести годин. Складання 3d фігури з паперу є одним з оригінальних та надзвичайно цікавих занять для продуктивного витрачання часу в колі сім’ї, яке окрім пізнавальних функцій, дозволяє розвивати дитячу уяву та створювати разом з дітьми шедеври паперового мистецтва.

Для складання 3Д фігури необхідно подбати по наявність:

  • картонної розгортки об’ємної фігури;
  • металічної лінійки та клею для паперу;
  • ножиців або канцелярського ножика.

Складання об’ємної 3Д фігури здійснюється на рівній та чистій поверхні в любий час, в залежності від настрою та творчого натхнення. За допомогою металевої лінійки спочатку необхідно продавити всі місця, де розміщені згини, далі по зазначених лініях необхідно розрізати картон на окремі деталі. Під час складання моделей необхідно дотримуватись по черговості, що зазначена в інструкції.

Особливості об’ємних 3Д фігур

Пазли Papercraft слугують чудовим подарунком як для дорослих, так і для дітей, оскільки відрізняться оригінальністю та неповторністю. Такий подарунок буде доречним на новосілля друзям, колегам по роботі, що працюють архітекторами чи дизайнерами, дітям – для розширення їхнього кругозору, адже виготовлена фігурка згодом стане окрасою інтер’єру вітальні чи дитячої кімнати.

Об’ємні 3Д фігурки, в якості подарунка, без сумніву викличуть фурор в оточуючих та безумовно сподобаються винуватцю торжества. Виготовлена власноруч об’ємна фігурка є екстраординарною, окрім того, під час її придбання можна замовити брендовані сувеніри, де буде розміщено логотип компанії чи особистий вензель власника. Така скульптурка буде слугувати ексклюзивною рекламою в місцях масового перебування людей.

Картонні 3Д фігурки мають надзвичайно малу вагу, тому їх достатньо легко переміщувати з місця на місце, залишаючи вдень на вулиці, а ввечері – заносити до приміщення. Вони гармонійно вписуються в будь-який інтер’єр чи ландшафтний ансамбль, відіграючи в ньому «головну скрипку».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: