Завантаження ...

Гранітні пам'ятники від MEMORY

Для увіковічення пам’яті родичів чи близьких людей, історичних постатей чи визначних подій не обійтись без встановлення пам’ятників з міцних та довговічних каменів: граніту, габро, базальту чи лабрадориту.

Надмогильні пам’ятники з перевірених часом каменів, багаті родовища яких зосереджені в Рівненській області, виготовляють фахівці гранітної майстерні MEMORY. Крім суто виготовлення надмогильних постаментів майстерня проводить їх доставку та встановлення на території західних областей України.

Переваги продукції від MEMORY

Надмогильні пам’ятники, що виготовлені виключно з матеріалів українського походження користуються попитом у замовників завдяки:

  • надійності та довговічності продукції, що виробляють спеціалісти з великим досвідом роботи;
  • індивідуальному підходу до виготовлення кожного виробу, великої кількості різновидів та моделей;
  • художньому оздобленню постаментів будь-якої складності, швидкості виконання замовлень, якісній доставці та встановленню.

Продуктивна робота забезпечується завдяки вдалому поєднанню злагодженої співпраці кваліфікованих майстрів та спеціалістів – дизайнерів. У виробництві застосовуються найновіші технології, високопродуктивні та надійні механізми та обладнання. Завдяки сучасній методиці обробки граніту та інших каменів все більше замовників бажають замовити пам’ятник саме в майстерні MEMORY.

Асортимент продукції

Фахівці гранітної майстерні розробили декілька варіантів одинарних та подвійних надмогильних виробів, що поєднують в собі сумні нотки скорботи, стриманість та водночас холодну красоту каменю. Вироби надзвичайно стійкі до впливу погодних факторів чи невимушеного механічного пошкодження.

Завдяки правильній та професійній обробці вироби з каменю впродовж довготривалого терміну будуть зберігати свій первозданний вигляд і навіть через десятки років будуть вигідно вирізнятися серед інших пам’ятників. Асортимент продукції має різноманітні форми, розміри, кольори та художнє оформлення. Ціни цілком прийнятні для людей з невеликими статками, окремо розроблені моделі пам’ятників для VIP замовників.

Вартість надмогильних постаментів залежить від індивідуального ескізного оформлення, складності виконання роботи та обраним варіантом каменю. Для замовлення достатньо зайти на сайт майстерні та після ознайомлення з каталогом виробів замовити по телефону можливий варіант дизайну, матеріал для виготовлення та необхідні аксесуари. Фахівці майстерні в найкоротші терміни виконають замовлення будь-якої складності, відправлять його за вказаною замовником адресою та, за необхідності, проведуть встановлення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: