Завантаження ...

Двоє братів з Конотопа заради розваги проколювали шампурами ноги своїх знайомих

До Конотопського міськвідділу міліції надійшла інформація про пограбування молодого чоловіка. Наряд міліціонерів, що прибув до місця скоєння злочину, помітив компанію молодих людей, що вели себе занадто розкуто і нахабно. 

До Конотопського міськвідділу міліції надійшла інформація про пограбування молодого чоловіка. Наряд міліціонерів, що прибув до місця скоєння злочину, помітив компанію молодих людей, що вели себе занадто розкуто і нахабно. Двоє осіб з цієї компанії і виявилися причетними до пограбування.

Зловмисниками виявилися два рідних брати, 1986 та 1988 років народження, які вже мали судимості. Того дня брати з товаришами вирішили відпочити, посмажити шашлик. Та під час відпочинку між братами та одним з хлопців виникла сварка.

Вже згодом постраждалий пояснив міліціонерам, що брати, будучи вже добряче напідпитку, заради розваги вирішили познущатися з нього. «Вони спочатку побили мене, а потім почали проколювати мені ноги шампурами» – розповідає юнак. Наостанок ці два нелюди відібрали у пораненого футболку і кросівки.

Проте на цьому вони не зупинилися. Побачена кров постраждалого не лише не зупинила їх, а і викликала у молодшого з братів бажання продовжити свої ігри. Він побив свою 20-річну знайому і проколов їй ногу тим же шампуром.

Наряд міліції встиг вчасно – зловмисників затримали. Дівчина з тілесними ушкодженнями була госпіталізована. Наразі зловмисники перебувають у ізоляторі тимчасового тримання Конотопського міського відділу міліції, за цими фактами проводяться додаткові перевірки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: