Завантаження ...

У Сумах перехожі затримали нападника.

Близько двадцятої години вечора група швидкого реагування міліції, яка чергувала в центрі Сум, по радіостанції отримала повідомлення про напад на жінку з метою пограбування. 

Близько двадцятої години вечора група швидкого реагування міліції, яка чергувала в центрі Сум, по радіостанції отримала повідомлення про напад на жінку з метою пограбування. За лічені хвилини міліціонери прибули на місце пригоди. Але шукати грабіжника по околицях їм не довелось. Міліціонерам його передали з рук в руки двоє чоловіків, які побачивши злочин на власні очі й не пройшли мимо.

На одному з перехресть молоду жінку, яка не поспішаючи йшла додому, наздогнав чоловік, який був у стані алкогольного сп’яніння. Він почав чіплятися до жінки і ображати її. Остання прискорила крок і пішла вперед. П’яниці ж не сподобалось те, що його ігнорують і розлютившись, з криками «Задушу!» він накинувся на незнайомку.

Схопивши її руками за шию, він повалив жертву на землю. Зав’язалася боротьба, під час якої у потерпілої випав мобільний телефон. Помітивши «здобич» п’яниця схопив його та втекти вже не зміг. Двоє випадкових перехожих чоловіків, побачили що відбувається на вулиці підбігли, затримали нападника та викликали міліцію.

Вже у відділку «добровільні помічники» пояснили ситуацію : «Ми йшли від цієї пари позаду за кілька десятків кроків. Спочатку подумали, що свариться сімейне подружжя, але коли п’яний чоловік звалив жінку на землю і почав душити, зрозуміли що треба втрутитись.». Чоловіки притисли чоловіка до землі і утримували до прибуття міліції.

Наразі 33-річний нападник знаходиться під вартою. Відносно нього міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Про це інформує СЗГ СМУ ГУМВС України в Сумській області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: