Завантаження ...

У Сумах затримали наркодилера, вдома у нього знайшли гранату та патрони

У Сумах затримали наркодилера, вдома у нього знайшли гранату та патрони фото

Правоохоронці наркозбувача, який до того ж зберігав боєприпаси у себе вдома.

Під час комплексного відпрацювання обласного центру, оперативники отримали відомості стосовно одного із мешканців обласного центру, який може займатися протиправною злочинною діяльністю. У ході проведення оперативно-розшукових заходів, інформація підтвердилась.

Поліцейські затримали чоловіка саме під час збуту психотропної речовини «PVP». Зловмисником виявився 46-річний неодноразово судимий за аналогічні злочини сумчанин.

За місцем мешкання наркозлочинця правоохоронці провели санкціонований обшук, у ході якого було виявлено набої калібром 5,45 мм у кількості 30 штук, гранату «РГД-5», запал «УЗРГМ» , а також таблетки білого кольору зовні схожі на наркотичні.

Усе виявлене працівники поліції вилучили та направили на проведення експертного дослідження, а зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловікові про підозру у скоєному та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: