Завантаження ...

Сумські вчителі відзначилися на професійному конкурсі

Сумські вчителі відзначилися на професійному конкурсі фото

Представники вчительської спільноти Сумської міської ТГ гідно завершили боротьбу у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року–2023».

Тетяна ГУСТЄЙ, учитель основ здоров’я ЗОШ № 24, показала третій результат у випробуванні «Майстер-клас» та отримала найвищий бал за проведення уроку основ здоров’я. Учителька посіла почесне II місце та стала лауреатом всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2023» у номінації «Основи здоров’я».

Її колега Леонід СЕНЬ, учитель фізичної культури ЗЗСО № 12, отримав найвищий бал за випробування «Практична робота» і став другим за рейтингом у випробуванні «Урок». Педагог гідно посів IV місце та отримав звання дипломанта Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».

Нагадаємо, цьогорічний конкурс проводився за номінаціями «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура» та проходив у два тури. Учительську спільноту сумської громади в I (обласному) турі конкурсу представляли 17 педагогів. З-поміж 116 учасників двоє сумчан стали переможцями, троє лауреатами та троє дипломантами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: