Завантаження ...

На Сумщині горіли вантажівка і трактор (відео)

На Сумщині горіли вантажівка і трактор (відео) фото

29 травня, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння вантажного автомобіля «Renault Master» поблизу с. Чумакове, що на Буринщині.

Про пожежу повідомив власник, який зупинившись побачив дим з-під капоту автомобіля. На місце події було направлено відділення чергового караулу 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено моторний відсік та кабіну вантажівки. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту автомобіля та причіп заповнений меблями. Вже через 20 хвилин витративши на гасіння майже 4 тонни води, загоряння було ліквідовано.

Учора ж під час роботи на полі поблизу с. Горькове Роменського району загорівся трактор «CASE». На місце події було направлено відділення чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце вогнеборці встановили, що вогнем охоплено кабіну та моторний відсік транспортного засобу, утворилась загроза подальшого поширення вогню на борону, яка була прикріплена до сільгосп машини.

Витративши 4 тонни води та майже 100 літрів піноутворювача загоряння ліквідували.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: