Завантаження ...

У Сумах провели в останню путь захисника України Олександра Жиленка

У Сумах провели в останню путь захисника України Олександра Жиленка фото

18 травня у Сумах поховали захисника України Олександра Жиленка. Попрощатися з бійцем біля Храму Дванадцяти апостолів зібралися опівдні його родичі, друзі, сусіди та бойові побратими.

Олександру Жиленку було 46 років. У нього залишилися дружина і двоє синів, один з яких воює, - розповіла сусідка померлого, йдеться в сюжеті Суспільного.

Про загиблого Олександра Жиленка розповів командир роти з позивним "Янтар":

 

"Це був підготовлений боєць. Він хоч і не служив в армії, але мав велике бажання. Він був завжди в готовності, у нього очі горіли. Підготував свою зброю, приділяв увагу своєму обмундируванню, намагався бути попереду. У нього в очах завжди була готовність".

 

Своїми спогадами про військового поділилася родичка Олександра Любов Волчек: "Він племінник мого чоловіка. Гарна трудолюбива людина. Батько двох синів. Він з першого дня на війні. Це просто неможливо передати, як жаль".

"Саша був дуже гарною людиною, починаючи з дитинства. Чесний, ніколи нікого не образив, завжди привітається. Ця сумна звістка нас як під коліно вдарила. Такої вже людини не буде", - сказала сусідка Олександра Жиленка Ніна Гончар.

Олександр Жиленко помер від хвороби в Сумах 16-го травня, - розповів офіцер Сумського центру комплектування Руслан Флорчук. "Сьогодні прощаємося з старшим солдатом Жиленком Олександром Миколайовичем. Проходив службу на посаді старший стрiлець-оператор стрілецького відділення Сухопутних військ України. Помер під час проходження військової служби", - додав офіцер.

Поховали старшого солдата Олександра Жиленка на кладовищі в Верхній Сироватці – селі, звідки чоловік родом і де живуть його батьки.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: