Завантаження ...

У Сумах 8 годин гасили загоряння трансформатора (відео)

У Сумах 8 годин гасили загоряння трансформатора (відео) фото

13 травня о 13:51, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння трансформатора по вул. Івана Піддубного в обласному центрі.

Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим та полум’я через паркан. На місце події було направлено черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено трансформатор та покрівлю поруч розташованої будівлі на площі до 20 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на ще три поруч розташованих будівлі підприємств. Ускладнювало гасіння те, що установка була під великою напругою та потребувала відключення відповідними службами, а біля трансформатора знаходилась велика кількість металевих бочок з невідомою речовиною. Через значне пожежне навантаження ранг пожежі було підвищено, а на ліквідацію загоряння залучено додаткові сили та засоби 1 – ї державної пожежно – рятувальної частини та групи спеціальної пожежної техніки. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта.

О 20:37 загоряння локалізовано, а о 22:10 – використавши метод пінної атаки та більше 30 тонн води, повністю ліквідовано.

Всього на гасіння було залучено 6 одиниць спеціальної техніки та 24 чоловіки особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: