Завантаження ...

У Сумах водій-порушник травмував патрульну

У Сумах водій-порушник травмував патрульну фото

Водій намагався уникнути адміністративної відповідальності та, втікаючи, спричинив поліцейській тілесні ушкодження. На даний час правоохоронці його затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Вчора до Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про травмування патрульної поліцейської під час виконання службових обов’язків. Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Попередньо встановлено, що 31-річний водій Рено Трафік, який порушив Правила дорожнього руху, під час спілкування з поліцейською, не надав документів, завів мотор та рушив з місця. Внаслідок чого завдав інспекторці, яка намагалась його зупинити, тілесних ушкоджень. Поліцейська була змушена звернутися до лікувального закладу для надання медичної допомоги.

Порушника розшукали та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва Окружної прокуратури м. Суми, йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконанням ним службових обов'язків). Санкція статті передбачає покарання до двох років позбавлення волі. Слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: