Завантаження ...

У Сумах відбулося спецпогашення нової марки «Гвардія наступу»

У Сумах відбулося спецпогашення нової марки «Гвардія наступу» фото

У вівторок, 9 травня, «Укрпошта» запустила в обіг нову марку, присвячену нашим військовим. Поштовий блок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» містить поштові марки, на яких зображені бійці Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України.

 

«Українська Гвардія наступу має слоган «Час повертати своє». Ми дійсно маємо пам’ятати історію і повернути своє. Маємо віддавати шану воїнам, пам’ятати тих, хто поклав своє життя заради української незалежності, - сказав директор Сумської філії «Укрпошти» В’ячеслав Маринич під час спецпогашення марки. – Я сподіваюся, що вже найближчим часом буде найголовніший блок «Наша Перемога», який стане найпопулярнішим».

 

Сьогодні відбулося спецпогашення першого блоку серії «Гвардія наступу», до якого входить блок марок, конверт і три картки «Державна прикордонна служба України», «Національна поліція» та «Національна гвардія України». У цю серію увійдуть також марки присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, але їх випустять згодом.

Голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко подякував «Укрпошті» за ініціативи, завдячуючи яким не лише збираються кошти на допомогу нашим військовим, а це є вже своєрідним брендом пізнаваності України в усьому світі.

 

«Дякую нашим захисникам, завдяки яким ми можемо зараз жити та працювати. Дякую кожному, хто допомагає ЗСУ та робить свій внесок у перемогу», - сказав Віктор Федорченко.

 

Військові назвали цю подію важливою для захисників, бо такі заходи об’єднують. Вони певні, що перемога обов’язково буде за нами вже у близькому майбутньому.

 

«За ініціативи МВС були проведені заходи щодо формування бригад Гвардії наступу. Вони вже укомплектовані і проходять бойове злагодження. Їм і присвячений новий блок марок. У такий спосіб ми вшановуємо всіх захисників, котрі нині боронять рідну українську землю, і тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну», – зазначив Володимир Артюх.

 

Керівники Сумщини разом з прикордонниками, нацгвардійцями і поліцейськими погасили марку. Одна з них стане експонатом у Сумському обласному краєзнавчому музеї.

Поштовий набір «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» коштує 105 гривень. Донати, зібрані під час оформлення передзамовлення 4–9 травня, Укрпошта направить на допомогу спецпідрозділам Гвардії наступу.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: