Завантаження ...

Сумські патрульні знайшли дівчинку, яка загубилася в лісі

Сумські патрульні знайшли дівчинку, яка загубилася в лісі фото

"Донька пішла гуляти із собакою та заблукала", — таке повідомлення отримали патрульні від схвильованої матері. Учора, близько 20-ї години, патрульні Альона Троян та Олександр Птіцин прибули за місцем виклику та зустріли заявницю, матір зниклої дівчинки.

Жінка розповіла, що її 12-річна донька пішла вигулювати свого чотирилапого друга. Але коли почало сутеніти, дівчинка зрозуміла, що вона заблукала та не може знайти дорогу додому. Телефон у неї вже майже розрядився, але вона встигла відправити матері геолокацію місця, де вона перебувала.

Разом із матірʼю патрульні одразу ж попрямували на пошуки дитини. Дівчинку знайшли у віддаленому лісному районі міста. Коли ж патрульний Олександр попрямував до неї, то просто почав провалюватися в болото. Дістатися дівчинки виявилося не так просто.

Інспектори дали дівчинці чіткі інструкції, аби вона не робила зайвих необережних рухів та залишалася на місці. На допомогу охоронці порядку викликали рятувальників, які за допомогою човна й доправили дитину в безпечне місце.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: