Завантаження ...

Сумські біатлоністи потрапили у збірну України

Сумські біатлоністи потрапили у збірну України фото

На прес-конференції президента Федерації біатлону України було оприлюднено склад спортсменів, які увійшли до чоловічої та жіночої команд.

При цьому у жінок команди А і Б працюватимуть разом, і лише перед початком сезону спортсменок буде розподілено на учасниць Кубку світу та Кубку IBU, пише biathlon.com.ua.

Отже, до складу команди увійшли: Анастасія Меркушина, Олександра Меркушина, Дар’я Блашко, Любов Кип’яченкова, Христина Дмитренко, Анна Кривонос, Ірина Петренко, Дарина Чалик, Юлія Городна, Олена Городна, Ксенія Приходько, Оксана Коваленко. Дві досвідчені спортсменки працюватимуть окремо: Юлія Джима – разом з чоловіками під керівництвом Юрая Санітри, але за програмою Уроша Вєлєпєца, а Олена Білосюк – на самопідготовці з чоловічою командою Б під керівництвом свого особистого тренера Олександра Кравченка.

У чоловіків розподіл більш стандартний. Юрай Санітра та його помічники Олексій Кравченко та Роман Лейбюк, працюватимуть з вісьмома спортсменами: Дмитро Підручний, Артем Прима, Антон Дудченко, Богдан Цимбал, Артем Тищенко, Денис Насико, Тарас Лесюк, Віталій Мандзин. Команда Б під керівництвом Олександра Кравченка та Романа Прими працюватиме у складі: Руслан Ткаленко, Степан Кінаш, Дмитро Грущак, Роман Боровик та Владислав Чихар.

Щодо складу юніорських команд, то він має такий вигляд:

Юніорки: Тетяна Тарасюк, Інна Антоненко, Ірина Тарасюк, Анастасія Мільшина, Марія Голоборода

Юніори: Богдан Борковський, Сергій Супрун, Михайло Хміль, Станіслав Жирнов, Данило Большой, Ярослав Третьяк, Микола Грущак

Зазначимо, що з хлопцями працюватимуть Назар Бурик та Микола Ворчак, з дівчатами – Дмитро Івасенко та Олександр Артюх.

На питання про подальші виступи сестер Семеренко, президент Федерації зазначив, що двері команди ні для кого не зачинені, але пріоритет все ж надаватиметься тим спортсменам, які готові будуть представляти Україну на наступних Олімпійських Іграх.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: