Завантаження ...

Сум’яни попрощалися із загиблим захисником Вадимом Жоровим

Сум’яни попрощалися із загиблим захисником Вадимом Жоровим фото

У Сумах 13 квітня попрощалися із загиблим захисником України Вадимом Жоровим.

Чоловіку було 28 років – до свого 29-річчя боєць не дожив трохи менш як два тижні, пише Суспільне.

Знайома загиблого бійця Ірина Кулик розповіла — чоловік був опорою для своєї сім'ї. "Він їх дуже любив. Коли померла його бабуся, ми його підвозили в Суми — він приїздив з Києва, аби посидіти з дідусем, щоб він не залишався один в хаті", - розповіла жінка.

"Знаю його з самого дитинства. Він і тоді був добрий і на війну пішов добряком, туди просто не йдуть", - розповіла знайома родини загиблого Вадима Жорова Валентина.

Народився чоловік в Хотіні, там же закінчив школу, розповіла односелиця Вадима Людмила Висоцька. Додає – чоловік згуртовував біля себе людей та мав багато друзів. "Це друг мого сина з дитинства. Кращого не буде. Сміливий, інтелігентний, дуже любив Україну", - розповіла жінка.

За інформацією начальника пресслужби обласного центру комплектування Олександра Бондаренка, Вадим Жоров загинув під час виконання бойового завдання в районі села Діброва Луганської області. Чоловік був командиром групи спеціального призначення, загинув 7 квітня. "Він навчався в академії поліцейській, я думаю, з перших днів, не задумуючись, був в рядах Збройних Сил", - сказав односелець загиблого Олександр Бобровський.

Поховали бійця на Баранівському кладовищі Сум. У Вадима, за словами Олександра Бобровського, залишились батьки та наречена.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: