Завантаження ...

Уряд підтримав кандидатуру Володимира Артюха на посаду голови Сумської ОДА

Уряд підтримав кандидатуру Володимира Артюха на посаду голови Сумської ОДА фото

Уряд підтримав проєкт указу президента про призначення Володимира Артюха головою Сумської обласної державної адміністрації. Про це 11 квітня повідомили в Telegram-каналі Уряд online.

За інформацією сайту Вінницької ОВА, генерал-лейтенант Володимир Миколайович Артюх працював начальником Подільської філії державного підприємства "Український державний центр радіочастот", потім - радником керівника Вінницької ОВА. Наразі він працює на посаді заступника начальника Генштабу Збройних сил України, нагороджений орденом "За заслуги" І ступеня, пише Суспільне.

За даними руху Chesno, у 2020 році він балотувався до Вінницької міської ради від Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю, але обраний не був.

За інформацією Вінницького національного технічного університету, Володимир Артюх народився у 1958 році в Благовещенську Амурської області Росії. Закінчив Харківське вище військове авіаційне командне училище зв'язку, військово-повітряну академію, Національну академію оборони України.

Володимир Артюх відмовився коментувати Суспільному своє імовірне призначення на посаду голови Сумської ОВА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: