Завантаження ...

У Сумах п’яний водій наїхав на автівку патрульних

У Сумах п’яний водій наїхав на автівку патрульних фото

Сьогодні, близько 15-ї години, патрульним надійшло повідомлення про водія автомобіля ГАЗ, який, ймовірно, керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння на проспекті Перемоги.

Поліцейські почали обстежувати прилеглу територію, аби перевірити надану інформацію. За деякий час інспектори розшукали вказану автівку. Громадянин зупинився, але за декілька секунд почав рух заднім ходом, як наслідок здійснив наїзд на службовий автомобіль Skoda Rapid.

Інформація знайшла своє підтвердження, адже водій дійсно мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Однак проходити огляд на визначення стану сп’яніння громадянин категорично відмовився.

Також з'ясувалося, що чоловік не мав необхідних для водія документів, а державний номерний знак, який був на транспортному засобі йому не належав.

На керманича ГАЗ патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) та ч. 1 ст. 121-3 (Керування з номерним знаком, що не належить цьому засобу) КУпАП. Автомобіль евакуювали на спецмайданчик.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: