Завантаження ...

У Сумах попрощалися із загиблим військовим Євгенієм Смірновим

У Сумах попрощалися із загиблим військовим Євгенієм Смірновим фото

2 квітня сумчани віддали останню шану захиснику України Євгенію Смірнову. Життя чоловіка обірвалося 23 березня в Донецькій області під час виконання бойового завдання, повідомили у центрі комплектування.

Попрощатися з воїном до храму Святого апостола Андрія Первозванного прийшли його родичі, друзі, сусіди і колеги. Останні згадують, якою Євгеній був людиною. "Світлою, чуйною, тато дуже гарний, чоловік. Дуже золота людина була, в дитині він взагалі душі не чаїв", — розповіла Валентина Романенко, пише Суспільне.

"Він був дуже гарною людиною. Він пішов, щоб його сім'я жила в мирі, спокої. Він захищав нашу землю, нашу Батьківщину, сподіваючись, що у нас буде мир. Сподіваємось, загинув недарма, буде все-таки в нас мир. Слава героям нашим", — сказала колега загиблого Марія Загнойко.

Євгеній Смірнов був водієм евакуаційної роти ремонтно-відновлювального батальйону Механізованих військ України, зазначили у центрі комплектування.

"Моєї невістки брат, настільки він чуйний був. Як тільки сказали – він не ховався, зразу пішов. На початку квітня, по-моєму, пішов, його дуже вразила Буча. Після Бучі він сказав: "Це неможливо так сидіти". Він пішов одразу", — згадує родичка загиблого Олена Шевченко.

За словами начальника групи Сумського центру комплектування Руслана Флорчука, Євгеній Смірнов загинув під час артилерійського обстрілу російськими військовими поблизу населеного пункту Водяне на Донеччині 23 березня.

У Євгенія залишилися дружина і маленький син. Йому назавжди залишився 31 рік. Після відспівування в церкві захисника поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища Сум.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: