Завантаження ...

У Сумах та Конотопі розпочався футбольний турнір на кубок ЗСУ

У Сумах та Конотопі розпочався футбольний турнір на кубок ЗСУ фото

Футбольний сезон на Сумщині стартував 1 квітня з початком турніру на кубок Збройних сил України. У змаганнях беруть участь 11 команд, розповів заступник голови Асоціації футболу Сумщини Альберт Молгамов.

"Вони поділені на дві групи – на північну і на центральну. В нашій центральній групі 5 команд, в північній групі – 6 команд. Своєю працею ми бажаємо підтримати наші Збройні сили України. Ми, всі учасники, представники команд, президенти команд всі благодійні внески за участь команд у цьому турнірі перерахуємо на потреби Збройних сил України", - сказав Молгамов.

У першому матчі в Сумах зустрілись новачок обласних змагань та команда, яка грала раніше. Першу – "Валедіанс" - тренує Леонід Сень. Це дебют його команди на обласному футбольному турнірі. Його команді протистояла "Україна" з Токарів. На тренерському містку команди з передмістя Сум стоїть Юрій Ярошенко, пише Суспільне.

"Нашим військам слава. Вони нам дають можливість, дійсно молодим хлопцям займатися улюбленою справою", - сказав він.

"Велика можливість проявити себе. Підтримати військових, подякувати їм в такий момент для нашої країни. Ну і отримати емоції від гри, досвід", - сказав Леонід Сень.

Перший тайм матчу виграла "Україна". Двічі у ворота "Валедіансу" м'яч забив Артем Шпирьонок, по разу – Валерій Макаров, Данило Кобцов та Артур Петленко. Ще два м’ячі під кінець другого тайму забили Владислав Бабанін та Юрій Пімоненко. У підсумку – 7:0 на користь "України".

В іншому матчі у Сумах "Аграрник-Авангард" з Білопілля та "Колос" з Северинівки розписали мирову – 3:3, а у серії післяматчевих пенальті перемогу святкувала команда з Северинівки.

У Конотопі "Віталія" з Чернечої Слободи з рахунком 8:1 перемогла "Колос" з Василівки, а шосткинський "Колос" переміг футбольний клуб "Дружба" - 7:0.

Тур завершиться 2 квітня матчем "Сейма" з Кузьків та глухівським "Велетнем".

Результати

Центр

"Валедіанс" (Суми) 0:7 "Україна" (Токарі)

"Аграрник-Авангард" (Білопілля) 3:3 (пен. 2:4) "Колос" (Северинівка)

Північ

"Віталія" (Ч. Слобода) 8:1 "Колос" (Василівка)

"Колос" (Шостка) 7:0 ФК "Дружба" (Дружба)

"Сейм" (Кузьки) ?:? ФК "Велетень" (Глухів)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: