Завантаження ...

Гороскоп на 1 квітня для сум’ян від штучного інтелекту

Гороскоп на 1 квітня для сум’ян від штучного інтелекту фото

Сум’яни, субота, 1 квітня, може стати приємним днем для якихось планів та нових звершень. Не бійтеся знайомитися та виходити з зони комфорту, адже ніхто не може знати, як саме це вплине на ваше майбутнє. Може той юнак, що залицявся – то доля? Чи дівчина, що кожного разу посміхається при зустрічі. Беріть життя у свої руки.

Ми вирішили створити для вас, сумʼяни, гороскоп саме на цей день – 1 квітня, День сміху чи День дурня. Але до створення гороскопу ми вирішили долучити штучний інтелект – ChatGPT. Тож, що саме радить робити в цей день сумʼянам ця «розумна машина», читайте у цьому матеріалі

ОВЕН

Сьогодні вам слід бути особливо обережним, оскільки люди можуть використовувати День дурня, щоб застосувати на вас жарт, який вам аж ніяк не сподобається. Не втрачайте гумору, і все буде добре.

ТЕЛЕЦЬ

На сьогоднішній день, День дурня і День сміху, вам можуть дістатися як приємні, так і неприємні сюрпризи. Будьте обережні, щоб не потрапити в жартівливу ситуацію, але з іншого боку, не бійтеся взяти участь в розвагах та гумористичних заходах.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви будете уважні, то зможете використати День дурня, щоб влаштувати друзям справжній сміховинний вечір. Проявіть свою творчість та гумор.

РАК

Сьогодні ваша чуйність може бути підвищена, тому сприймайте все спокійніше. Розслабтеся та насолоджуйтесь життям. Проявіть свою легкість та гумористичність у повній красі.

ЛЕВ

Ваша харизма та жартівливий настрій можуть зробити вас зіркою сьогоднішнього дня. Проявіть свій талант до розваг і дозвольте собі насолоджуватися увагою, яку ви отримуєте.

ДІВА

Сьогоднішній день може стати викликом для вашого ідеалізму, тому не сподівайтеся на ідеальність від людей. Залишайте голову вгорі та не втрачайте гумору.

ТЕРЕЗИ

На цей день зірки пророкують Терезам кумедні пригоди та несподівані звороти подій. Будьте готові до того, що цього дня можуть відбуватися дивні речі, але не приймайте все надто близько до серця. Смійтеся разом з іншими і не бійтеся виглядати безглуздо.

СКОРПІОН

Цього дня зірки пророкують Скорпіонам непередбачувані явища та емоції. Протягом дня можуть виникати дивні ситуації, тому будьте готові до того, що вам може знадобитися виявити терпіння та адаптуватися до нових обставин. Але не бійтеся виявляти почуття гумору і сміятися разом з оточуючими.

СТРІЛЕЦЬ

Цей день принесе вам багато радості та вражень. Ваш розум та відчуття гумору будуть у центрі уваги. Тим не менш, будьте обережні у ваших жартах, адже можете не навмисно образити людину чи викликати негативні емоції в оточуючих.

КОЗЕРІГ

Сьогодні людям із знаком зодіаку Козеріг, буде корисно вийти за рамки власного "я". У цей день ви можете розряджати обстановку та насолоджуватися кумедними моментами. Тим не менш, будьте уважними, щоб не стати жертвою розіграшу чи жартів. Перевіряйте усю інформацію, що надходить до вас.

ВОДОЛІЙ

 1 квітня - це День дурня і День сміху, коли можна трохи пожартувати над друзями та близькими. Проте, не забувайте про міру та повагу до інших. Захоплюючись створенням веселих сюрпризів, не переступайте межі гарного смаку та культурної етики.

РИБИ

Сьогодні, на День дурня і День сміху, очікуйте на несподіванки та гумористичні ситуації. Зірки радять вам не брати все занадто серйозно і налаштовуватись на позитивний настрій.

Пам’ятайте, що гороскоп не може гарантувати точний прогноз на майбутнє, особливо, від штучного інтелекту. Він може дати загальну ідею того, що чекає людину та мотивує, а відбудеться це чи ні – вирішувати кожному окремо.

Коротка довідка - що таке ChatGPT?

ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer) — чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений OpenAI — дослідницькою лабораторією, що вивчає штучний інтелект. Серед її співвласників Ілон Маск. Чат-бот може генерувати тексти на задані теми і відповідати на питання зрозумілою мовою. ChatGPT вважають найпрофесійнішим чат-ботом, але він може давати неправдиву та упереджену відповідь. 

ChatGPT представили наприкінці листопада 2022 року, за тиждень бот мав понад 1 млн користувачів. У січні 2023-го ChatGPT досяг 100 млн активних користувачів. Спочатку бот був доступний безплатно, згодом компанія заявила про запуск підписки на ChatGPT у США вартістю $20.

Розробник чат-бота заборонив деяким окремим країнам користуватися своїми сервісами відповідно накладених санкцій, тож в Росії він недоступний. Україні ж офіційно надали доступ до чат-боту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: