Завантаження ...

Представники Сумщини візьмуть участь у чемпіонаті Європи з греплінгу

Представники Сумщини візьмуть участь у чемпіонаті Європи з греплінгу фото

11-12 березня відбудеться чемпіонат Європи з греплінгу. Сумщину представлятимуть четверо спортсменів. Частина з них 7 березня мала останнє тренування у Сумах і наступного дня вже вирушила до Бухаресту.

"Даний кубок був вручений нам за друге загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи 2021 року. Це останній континентальний чемпіонат в якому ми мали можливість брати участь. Як правили ми не пропускаємо міжнародні старти", — розповів Сергій Чередниченко, тренер команди Сумської області, пише Суспільне.

Минулого року збірній України виступити на чемпіонаті Європи завадила війна. У цьому Україну представлятимуть три десятки спортсменів. З них четверо – представники Сумщини.

"Дівчата будуть представлені Синявіною Вікторію, майстром спорту міжнародного класу і "бронзовою" призеркою чемпіонату світу минулого року. Сушко Олена — заслужений майстер спорту України та "срібна" призерка чемпіонату світу з греплінгу минулого року", — сказав Сергій Чередниченко. Крім дівчат, за його інформацією, участь у чемпіонаті візьмуть Сергій Гавриш з Лебедина та Дмитро Баранов.

На останнє тренування у Сумах прийшли Вікторія Синявіна та Дмитро Баранов.

"Намагаюсь тримати себе в формі. Аби перемогти, підтримали товаришів по команді і принести перемогу", — сказав Дмитро.

Сергій Гавриш збирався на чемпіонат Європи вдома у Лебедині, а Олена Сушко готується до євро-старту за кордоном, повідомив тренер команди Сумської області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: