Завантаження ...

У Степанівці попрощалися із захисником України

У Степанівці попрощалися із захисником України фото

Завжди привітний та усміхнений — таким запам’ятали Владислава Кулябіна мешканці смт Степанівка Сумського району. Загинув 27-річний захисник 13 лютого на Донеччині.

Віддати шану оборонцю держави 23 лютого прийшла понад сотня односельців, пише Суспільне.

"Він був привітний, завжди вітався з усіма. Його тут усі поважали. Був компанійський, із молоддю, з усіма спілкувався. За можливості всі намагаються прийти і провести його в останню путь", — сказав Віталій Валерійович, сусід.

"Добрий. Гарна людина. Постійно грали з ним у футбол та ходили на річку. Взагалі він був дуже гарним", — додав Єгор Варуха, односелець.

Вчителі 27-річного захисника згадують, що у школі Владислав був ініціативним та лишив по собі лише приємні спогади.

"Я навчала його трішки, у 9-11 класах. Завжди веселий, з гумором. Він хлопець-балагур. Про нього тільки гарні спогади. Страшно, що ми втрачаємо найкращих", — розповіла вчителька Ірина Качанова.

"Весь час він веселий був. У нього усмішка з обличчя ніколи не сходила. Він у класі завжди ініціатором був, де щось треба зробити – то він першим був. Він завжди допомагав і мені, і у класі першим. І організатором", — сказала Оксана Голобредько, класна керівниця.

За інформацією начальника Сумського районного центру комплектування Сергія Гаранька, старший стрілець аеромобільного взводу Владислав Кулябін загинув 13 лютого біля Мар’їнки на Донеччині. В останню путь захисника мешканці Степанівки проводжали, стоячи на одному коліні. Поховали воїна на Степанівському цвинтарі.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: